Exact Online Handel

ESC - Exact Online SDK partner


Logistiek, orderbeheer, boekhouding en CRM in één. 

Handelsbedrijven willen volledige controle over de logistiek & financiën én hun positie in de keten versterken.


Alles geïntegreerd. Alles onder controle.

Handelsbedrijven en webshops moeten steeds sneller leveren, tenminste wel als ze relevant willen blijven. En hun assortimenten worden ook steeds groter. Dat brengt nieuwe vraagstukken met zich mee, onder andere wat betreft beheer van (verschillende) magazijnen en opslaglocaties.

 

ESC - Exact Online SDK partnerDe belangrijkste functies: logistiek, orderbeheer, boekhouding en CRM in één.

1/ Maximaliseer de bedrijfsresultaten. Geen controle over vitale bedrijfsprocessen? Verhelp dat met Exact voor Handel. Logistiek, orderbeheer, boekhouding en CRM komen samen in één geïntegreerd pakket. Alles is gestructureerd en geautomatiseerd. Dat werkt enorm efficiënt en voorkomt fouten. Handige cockpits geven helder overzicht en automatische signalen helpen een oogje in het zeil te houden. Dat alles zorgt weer voor het maximaliseren van uw bedrijfsresultaten.

ESC - Exact Online SDK partner

2/ Word hun betrouwbaarste leverancier. Bedien uw klanten op hun wenken met Exact voor Handel. Houd de vinger aan de pols. Geïntegreerd CRM maakt dat eenvoudig. Zie voortaan meteen waar de verkoopkansen liggen en houd contactgegevens op één plaats bij. Die info wordt namelijk bij alle processen gebruikt. Net zoals de voorraadgegevens, productomschrijvingen en prijsafspraken per klant. De integratie zorgt voor tevreden klanten, betere marges en optimale winst.

3/ Blijf een cruciale schakel in de keten. Met Exact voor Handel wordt samenwerken en informatie delen met klanten en leveranciers veel gemakkelijker. Dat kan met een eigen webshop. Die is als app te koppelen. Alles is te bekijken: voorraadniveau’s, prijslijsten en assortimenten. Klanten bestellen voortaan 24/7. Alle processen zijn met elkaar verbonden. Gedaan met dubbele invoer.

4/ Investeer in nieuwe kansen. Houd genoeg kapitaal over om te investeren in nieuwe kansen. Exact voor Handel geeft het inzicht en de controle die daarvoor nodig zijn. Over financiën, bijvoorbeeld de cashflow. Openstaande facturen zijn zo tevoorschijn te halen en herinneringen snel uit te sturen. De ouderdoms- en marge-analyses zorgen voor controle over het voorraadbeheer. Zo houd je die precies op peil en blijft niet al het kapitaal in de voorraad zitten.


ESC - Exact Online SDK partner


Graag adviseren wij u welk type abonnement en welke Apps het best bij u passen, neem hiervoor best contact met ons op.

 

 

 ESC - Exact Online SDK partner

Gerelateerde diensten/oplossingen: 
Gerelateerde sectoren: