Opleiding

ESC - opleiding - training - partner

 

De ervaring leert ons dat zowel de eindgebruiker (End User) als de Key Users (die instaan voor het goede verloop van de administratieve verwerking in de ERP/CRMsoftware of de IT administrator)  soms in de kou blijven staan na een informatiserings- of automatiseringsproject.

Onvoldoende training en het ontbreken van documentatie blijken vaak een bron van frustratie te zijn. Bovendien zijn de klassieke klassikale handleidingen niet steeds geschikt als training omdat deze niet aangepast zijn aan de praktische behoeften van de eindgebruikers en Key Users.

Om dit hiaat op te vullen heeft ESC eigen opleidingen ontwikkeld voor zowel de End User als de Key User. Deze opleidingen zijn volledig afgestemd op de gebruikersnoden van de Belgische bedrijvenDe eindgebruikerstrainingen hebben als ultiem doel een praktische, gebruiksvriendelijke en bovenal functionele training aan te bieden. Enkel indien een beter begrip van de set-up ook het functionele gebruik en de dagdagelijkse administratie bevordert, zal hiernaar verwezen worden. Set-up is hier dus van ondergeschikte rol. Realistische voorbeelden en oefeningen primeren.

Vanuit de functionele rol van de eindgebruiker binnen zijn organisatie, zullen verschillende cursussen worden samengesteld die tot op heden gefragmenteerde informatie samenvoegen en deze in de vorm van een bedrijfsproces gieten. Met andere woorden, de eindgebruikerstraining zal zich toespitsen op de dagdagelijkse functionaliteiten die een eindgebruiker moet uitoefenen.


ESC bvba is een erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille.
De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse overheid voor opleidingen georganiseerd door erkende dienstverleners. Met deze maatregel kan u jaarlijks tot 2.500 euro subsidies krijgen voor opleiding.


ESC - kmo-portefeuille - opleiding - partnerDeze opleidingen kunnen plaatsvinden on site bij de klant of in de kantoren van ESC verspreid in Vlaanderen.


ESC biedt gepersonaliseerde (zowel basis als geavanceerde) opleidingen aan over volgende deelgebieden:

  • MS Dynamics NAV
  • MS Dynamics CRM
  • MS Sharepoint
  • Exact Globe/Exact Synergy
  • Exact Online
  • Netwerkbeheer, monitoring en onderhoud


Contacteer ons
voor een vrijblijvende offerte-aanvraag voor een opleiding op maat van uw organisatie.


 

Gerelateerde sectoren: