Microsoft Dynamics 365 - de trein is zonet vertrokken - stapt u aan boord?

ESC-Microsoft-Dynamics-365-partner


Locatie ontbijtsessie:
MeetDistrict / Ghelamco Arena - Ottergemsesteenweg-Zuid 808 - B9000 Gent.
zaal: MeetBox 115
gratis parkeren in ondergrondse parking nr 3Schrijf u nu in via het formulier hier onderaan.


ESC-Microsoft-Dynamics-365-partnerWij leven vandaag de dag in een disruptieve wereld. Uw klanten verlangen meer. Sneller. En beter. Vaak ook nog voor minder geld!

En business modellen veranderen in hoog tempo door gebruikmaking van internet en digitale hulpmiddelen. Het credo is meedoen of afhaken. Change or disappear! Vanzelfsprekend heeft dit alles een grote impact op uw onderneming. Op de competenties en de mindset van uw medewerkers bijvoorbeeld. Maar natuurlijk ook op de kwaliteit van en de samenhang tussen uw IT systemen. Stel uw toekomst veilig met Dynamics 365.ESC-Microsoft-Dynamics-365-partnerIn deze sessie geeft Harco Van Polen u een overzicht van de belangrijkste internationale trends en ontwikkelingen. Wat is het “nieuwe koopgedrag” en wat betekent dat concreet voor uw bedrijf? Hoe ziet disruptie er in uw branche of industrie uit? Wat moet u doen om uw onderneming tegen disruptie te beschermen? Of beter – wat kunt u doen om zelf de disruptor in uw markt te worden?

En op welke wijze kan de nieuwe Dynamics 365 oplossing van Microsoft u daarbij ondersteunen? Harco doet dat op zijn eigen wijze: energiek, creatief en prikkelend, maar altijd met een knipoog.   :-)  ESC-Microsoft-Dynamics-365-partnerDeelnemers aan dit seminar keren huiswaarts met nieuwe energie, veel inspiratie en een handvol praktische ideeen om hun eigen transformatie proces vorm te geven. Dit is een sessie die u beslist niet wilt missen!
NIEUW !
Microsoft Dynamics 365

- Helpt organisaties eindelijk afscheid te nemen van de logge monolithische software silo's.
- Integreert Microsoft Office 365.
- Zorgt er voor dat u een ontwrichtend en klantgericht zakelijk model kan opbouwen.
ESC-Microsoft-Dynamics-365-partner
ESC-Microsoft-Dynamics-365-partner

Gastspreker: Harco Van Polen.


Locatie ontbijtsessie:
MeetDistrict / Ghelamco Arena - Ottergemsesteenweg-Zuid 808 - B9000 Gent.
zaal: MeetBox 115
gratis parkeren in ondergrondse parking nr P3Timing: vrijdag 09/12/2016
08u30 - 09u00: ontvangst
09u00 - 11u00: sessie met boeiende sprekers, live demo, koffie, thee, fruitsap, koffiekoeken ... en vooral bijzonder veel professionele inspiratie!
11u00 - 12u00: een speciale break-out sessie voor alle huidige Dynamics gebruikers. Ontdek de verschillen. Wat verandert er voor u? Ontdek de evoluties.


Tot dan! #welkom
Het aantal plaatsen is beperkt! Schrijf u nu in via het formulier hier onderaan.


ESC-Microsoft-Dynamics-365-partner