Cubes

ESC - IT empowering business - BI business intelligence cubes partner

Business intelligence (BI) zorgt voor betere bedrijfsprestaties door betere beslissingen mogelijk te maken in uw hele organisatie. Wanneer u weet dat uw kennis van de bedrijfsgegevens correct en volledig is, kunt u vol vertrouwen beslissingen nemen. Op basis van deze zekerheid kunt u de bedrijfsprestaties verbeteren, de concurrentie een stap voorblijven en uw bedrijfsdoelen realiseren.
 
De ondersteuning van BI in het besluitvormingsproces geeft uw organisatie een voorsprong op de concurrentie en genereert meer winst. BI helpt in het bijzonder door de integratie, opslag, rapportage en analyse van gegevens. Dit leidt tot meer inzicht en betere prestaties. Deze voordelen worden echter tenietgedaan als u een set niet-compatibele tools aanschaft. U bent dan extra tijd, geld en middelen kwijt voor implementatie en training. Met een BI oplossingen bieden wij u een minder dure route.

De standaard functionaliteiten van MS SQL Server Analysis Services bieden een "out-of-the-box" set van functionaliteiten om snel een Cube op te bouwen en hierop te rapporteren in Excel door middel van Pivot tables.

Referenties

ESC_Thumb_IRS-Btech
Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!