CRM - NAV / Business Central Connector

CRM

Software
ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics NAV Exact software connector partner

De Microsoft Connector tussen Microsoft Dynamics CRM en Dynamics NAV / Business Central is een geïntegreerde oplossing die beide programma's laat samen smelten tot één geheel met een continu data synchronisatie.

Integreer uw huidige vertrouwde CRM software met de ESC connector aan Dynamics NAV / Business Central. Connecteer en creeër 'the best of both worlds'.

De connector biedt vele mogelijkheden om uw relaties beter te onderhouden. De belangrijkste voordelen van de connector is dat u met de automatische uitwisseling van gegevens veel tijd bespaart. Daarnaast blijft uw bestand schoon en levert het sales-kansen op.

Door het samenwerken van de financiële afdeling met sales & marketing medewerkers is data van klanten altijd up-to-date en kan er nog efficiënter worden gewerkt. Door de integratie worden sales orders direct vanuit CRM doorgezet naar uw ERP en de inkomsten worden vanuit uw ERP getoond in CRM. Hierdoor is het veel makkelijker te rapporteren doordat de data gelijktijdig uit beide systemen wordt gehaald.
Dynamics CRM NAV connector

Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief! 

Geen nieuwe evenementen beschikbaar. Kom zeker terug voor meer evenementen.