Microsoft Dynamics 365 - CRM

CRM

Software
ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365 partner


Ontwikkel je bedrijf op jouw voorwaarden. Met Microsoft Dynamics 365 maak je je eigen keuzes. En dat doe je met intelligente bedrijfstoepassingen binnen CRM en ERP. Begin met wat jouw bedrijf nu nodig heeft, en doe je klanten daarmee een groot plezier. En als je behoeften veranderen, voeg je nieuwe toepassingen toe.

Moderne klanten willen dat u precies weet - waar zij naar op zoek zijn. Weet u welke factoren leiden tot een aankoopbeslissing? Microsoft Dynamics 365 CRM - Leg optimaal contact met uw klanten. Wie is uw klant, waar is hij naar op zoek en hoe kunt u daar bij helpen?

ESC - Microsoft Office 365 - Dynamics CRM partner


Microsoft Dynamics 365 / Microsoft Dynamics CRM is een gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossing aangepast aan uw markt. Deze oplossing zorgt voor tevreden klanten en laat uw business groeien.

  • verkoop
  • marketing
  • service
  • extended CRM

ESC - Microsoft Dynamics CRM partner

Uw klanten beschikken over steeds meer kennis en nemen al aankoopbeslissingen voordat u ze zelfs maar hebt benaderd. Uw prospects blijven 65% van de tijd anoniem tijdens het beslissingstraject. (bron quote: studie QBS) Uw verkoopteam moet zich dus aanpassen aan de nieuwe ontdekkingsreizen van de klant. Voor effectievere verkopen hebt u middelen nodig die bekend, intuïtief en eenvoudig te implementeren zijn. Middelen die u helpen meer te verkopen en uw resultaten te verbeteren. De Microsoft Dynamics CRM oplossing is beschikbaar als on-premise (op uw eigen servers), zowel als ‘in the cloud’ oplossing.

ESC - Microsoft Office 365 - Dynamics CRM partner


ESC begeleidt en implementeert de Microsoft Dynamics CRM-oplossing als certified partner volgens een unieke formule: uw dossier kan operationeel zijn in slechts twee werkdagen!

Hiervoor gebruiken wij onze snelle implementatieformule: een ervaren consultant zet samen met u het platform klaar en geeft u de nodige training om zelf aan te slag te gaan en kleine aanpassingen aan te brengen. Uiteraard is ook een korte opleiding voorzien, zodat u meteen kan werken met contacten, relaties, leads en opportuniteiten. Ook leert u hoe u de nodige rapporten uit het systeem kan halen.

Referenties

ESC - Archemin - Microsoft Dynamics CRM - partner
Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!