e-Invoicing

ESC - IT empowering business - e-invoicing boekhouden facturen partner

e-Invoicing is het in digitale vorm verzenden en/of ontvangen van facturen.

De eenvoudigste manier is het aanmaken en versturen van een pdf bestand vanuit uw ERP software. Maar het kan sneller, en efficiënter!

Want…uw klant heeft met een beetje slechte wil het document niet ontvangen, het is in zijn spamfolder terecht gekomen en kan u het nog eens opnieuw versturen,… Kortom, alle uitvluchten zijn goed om de betalingstermijnen te rekken, nietwaar?

Wij kunnen hier definitief komaf mee maken door de facturen te versturen via een portaal, zodat uw klant een link naar zijn factuur krijgt toegestuurd. Het ophalen van het document wordt geregistreerd en u bent zeker dat het afgeleverd werd. Ook heeft de klant de mogelijkheid om het document meteen digitaal in te lezen, goed te keuren en klaar te zetten voor betaling.

Maar hier houdt het niet op: uw uitgaande facturatiestroom kunnen we zodanig opzetten dat u vanuit uw ERP-systeem een facturatierun draait (dagelijks/wekelijks/maandelijks) en al de rest gebeurt automatisch: de klanten die hun facturen geïntegreerd kunnen en willen ontvangen, krijgen deze elektronisch (data + pdf) aangeleverd. Zij die een pdf prefereren kunnen deze downloaden van het portaal. En zij die een papieren versie willen, krijgen deze toegezonden, zonder dat u ook maar één manuele handeling dient uit te voeren. Klanten kunnen vlot overstappen van bv. een geprinte factuur naar een factuur afgeleverd in het portaal.

Hiervoor werken wij samen met Basware, zij staan op jaarbasis in voor meer dan 80 miljoen e-invoices via het Basware Commerce Network, een wereldwijd netwerk dat meer dan 170 e-invoicing serviceproviders en meer dan 1 miljoen bedrijven met elkaar verbindt. In 2013 versterkte Basware haar positie in België met de acquisitie van de e-invoicingactiviteiten en -netwerk van Certipost. Hierdoor kan Basware lokale ondersteuning bieden via haar kantoor in Aalst. 

Dankzij elektronische facturatie kan u uw klantenrelaties verbeteren, hebt minder disputen over de ontvangst en vermindert u uw kosten.

basware e-Iinvoicing

Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief! 

Geen nieuwe evenementen beschikbaar. Kom zeker terug voor meer evenementen.