Scansys

ESC - IT empowering business - Scansys Image capture partner

Bij veel bedrijven en instellingen worden jaarlijks duizenden inkoopfacturen handmatig verwerkt. Dit is een proces dat veel tijd en aandacht vraagt van de medewerkers op de administratie. Facturen worden handmatig geboekt en ter controlering en accordering voorgelegd aan de budgethouders, waarna de facturen verdwijnen in een archief. Niet alleen is dit handmatige proces een tijdrovende bezigheid, het is ook erg foutgevoelig. Facturen kunnen kwijt raken en kostbare archiefruimte wordt in beslag genomen.


ESC - IT empowering business - P2P-ScanSys-partnerGeautomatiseerde factuurverwerking met ImageCapture for Invoices, een geïntegreerd proces.
Door inkomende facturen geautomatiseerd te verwerken snijdt u tijdrovende en kostbare handelingen uit het verwerkingsproces en heeft u altijd inzage in uw administratie.

ImageCapture for Invoices is intelligente scan en herken software die uw digitale en papieren facturen eenvoudig digitaal verwerkt en boekt in uw administratie. Doordat ImageCapture naadloos integreert met alle bekende (financiële) applicaties is periodieke  synchronisatie van de stamtabellen niet nodig. Ook de fiattering van uw facturen kan in ImageCapture worden ondergebracht. Wanneer u al gebruik maakt van een workflow oplossing voor de fiattering sluit ImageCapture hier naadloos op aan.ESC - IT empowering business - P2P-ScanSys-partnerDigitale fiattering in ImageCapture Web:
Naast de geautomatiseerde verwerking van uw facturen, biedt ImageCapture Web voor een groot aantal koppelingen ook de mogelijkheid tot het digitaal fiatteren van uw facturen. Nadat de factuur is ingelezen wordt er een automatisch boekingsvoorstel aangemaakt waarbij u kunt aangeven door wie u de factuur wilt laten beoordelen. De boeking wordt dan geblokkeerd aangemaakt in uw administratie zodat u wel direct inzage heeft in uw kosten, maar niet het risico loopt dat facturen al betaald worden zonder dat deze inhoudelijk zijn geaccordeerd. ImageCapture stuurt een automatisch bericht naar de fiatteurs met de melding dat er facturen klaar staan ter goedkeuring. De aangewezen fiatteur opent zijn ImageCapture Web omgeving waar hij de facturen kan inzien, goedkeuren, afkeuren of doorsturen naar een collega en eventueel kan voorzien van een opmerking. Nadat de factuur is goedgekeurd wordt de boeking gedeblokkeerd in uw administratie en wordt deze zichtbaar op de betaallijst. Het digitale document wordt automatisch verrijkt met een bijlage pagina waarop de volledige audit trail inclusief opmerkingen van de factuurfiattering te zien is.De voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking op een rij:

 • Geen fouten meer die bij handmatig boeken ontstaan
 • Veel snellere verwerking van facturen
 • Documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek
 • Geen papieren archief meer
 • Volledige integratie met de meest gebruikte financiële applicaties
 • Koppeling met workflow
 • Vergaande herkenning op regelniveau
 • Digitale fiattering
 • Wijzigen en aanmaken van crediteurgegevens in ImageCapture
 • Geen limiet op aantal administraties of documenten
 • Verwerken van verkoop- en inkoopfacturen
 • Koppelingen met diverse accountancy portals en financiële systemen

 

Referenties

ESC - Exact Globe Scansys - partner
Nee
Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief! 

Geen nieuwe evenementen beschikbaar. Kom zeker terug voor meer evenementen.