Scansys

ESC - IT empowering business - Scansys Image capture partner

Geautomatiseerde factuurverwerking met ScanSys ImageCapture is dé oplossing om tijd en kosten te besparen.

Bij veel bedrijven en instellingen worden jaarlijks duizenden inkoopfacturen handmatig verwerkt. Dit is een proces dat veel tijd en aandacht vraagt van de medewerkers op de administratie. Facturen worden handmatig geboekt en ter controlering en accordering voorgelegd aan de budgethouders, waarna de facturen verdwijnen in een archief. Niet alleen is dit handmatige proces een tijdrovende bezigheid, het is ook erg foutgevoelig. Facturen kunnen kwijt raken en kostbare archiefruimte wordt in beslag genomen.

Door inkomende facturen geautomatiseerd te verwerken snijdt u deze tijdrovende en kostbare handelingen uit het verwerkingsproces en heeft u altijd inzage in uw administratie.

ScanSys is intelligente software die uw digitale en papieren facturen eenvoudig digitaal verwerkt en boekt in uw achterliggende financiële applicatie (bv. Exact Globe of Exact Online). Doordat ScanSys naadloos integreert met alle gerenommeerde (financiële) applicaties is perodieke  synchronisatie van de stamtabellen niet nodig. ScanSys software is een product van 20 jaar kennis en ervaring.

Referenties

ESC - Exact Globe Scansys - partner
Nee
Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!