SANA Commerce

e-commerce

Software
ESC - IT empowering business - Sana e-commerce Microsoft Dynamics NAV partner


ESC - IT empowering business - SANA - ecommerce partnerSana Commerce gebruikt Microsoft Dynamics NAV om een krachtige en gebruiksvriendelijke webshop / e-commerce te maken.

Uw Microsoft Navision ERP-systeem bevat alle productinformatie en business logica. Die gegevens zijn zeer waardevol voor uw bedrijf en uw verkoopafdeling, dus waarom gebruikt u Dynamics NAV niet als drijvende kracht achter uw webshop? Sana Commerce benut de data uit uw ERP systeem zodat uw webshop een effectief verlengstuk wordt van uw traditionele verkoopactiviteiten.


ESC - IT empowering business - SANA - ecommerce partnerInstallatie, volledige integratie, configuratie en live gaan – het duurt slechts 7 dagen om uw webwinkel online te krijgen met behulp van Sana Commerce. Wij leveren een compleet en professioneel ontworpen webwinkel, kant en klaar, zodat u direct kan beginnen met uw online verkoop. Sana is geen interface naar NAV, het maakt live en rechtsreeks gebruik van de logica en data in NAV.


ESC - ecommerce partner - ICT empowering business


Een naadloos geïntegreerde online webwinkel ervaring welke volledig gebruikt maakt van de business logica van NAV – dat is wat wij bieden. Wanneer de shopping en branding experience hetzelfde is voor elk kanaal zullen de uitgaven en loyaliteit van de klant worden verhoogd.


  • Catalogus navigatie
  • Geautomatiseerde orderverwerking
  • Online betaling en verzending
  • 24/7 Zelfbediening voor klanten
  • Gepersonaliseerde marketing
  • Webshop management en CMSWij leveren hier aansluitend een mobiele verkoop app voor Microsoft Dynamics NAV; de perfecte ondersteuning voor uw verkopers bij de klant.  Het combineert de klassieke catalogus en het maken van bestellingen met de mogelijkheid tot snelle ordering met behulp van gefilterde bestellijsten. Deze app communiceert zowel online als offline met de MS Dynamics NAV backoffice ERP omgeving.

Meer dan 300 winkels live! Veel toonaangevende bedrijven hebben al gekozen Sana voor hun online business.ESC - ec

 

Referenties

ESC_Thumb_Baldwin
Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!