BatchManager

ERP

Software
ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365 NAV batchmanager partner


ESC BatchManager


ESC BatchManager - ook gekend als YAVEON ProBatch - integreert alle bedrijfsfuncties van de batch procesindustrie in één intelligente ERP oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV technologie.


ESC - Microsoft Dynamics NAV - Yaveon ProBatch - BatchManager partner


BatchManager legt bijzondere nadruk op de steeds groter wordende eisen m.b.t. kwaliteitsbeheer, traceerbaarheid, batchbeheer, het naleven van industriële en wettelijke voorschriften alsook efficiëntie van workflow.

Alle bedrijfskundige noden zijn geïntegreerd. Van financieel management tot materiaalbeheer, van productieplanning en logistiek tot controlling.


ESC - Microsoft Dynamics NAV - Yaveon ProBatch - BatchManager partner


Als batchverwerkend bedrijf heeft U nood aan een oplossing die uw processen kan controleren. Als het even kan in combinatie met een compleet en zo standaard mogelijk ERP/CRM pakket.

ESC BatchManager is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en uitgebreid met alle typische processen zoals die gebruikt worden in de voeding, chemische, farmaceutische, verf, ea ...  

Alle functies zijn compleet geïntegreerd in de standaard functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV. Deze oplossing is gecertifieerd door Microsoft en heeft daardoor een gegarandeerde release- en updatecompatibiliteit met Microsoft Dynamics NAV.

Is er een update voor Microsoft Dynamics NAV? Dan volgt de update van BatchManager automatisch, u hoeft niks te doen. Kleine aanpassingen kunnen uiteraard nog steeds door ons worden uitgevoerd teneinde individualisatie te garanderen.


Deze oplossing zorgt voor oa:
• Ondersteunt productie van complexe recepturen
• Zorgt voor digitale ondertekening van relevante documenten
• Bevat procesgeoriënteerde stuklijsten en routings in één document
• Kan gekoppeld worden met andere systemen
• Ondersteunt uitgebreide kwaliteitsmeting- en bewaking
• Bevat componenten voor traceerbaarheid
• Zorgt voor risicobeperking bij de omgang met gevaarlijke stoffen
• Ondersteuning wet- en regelgeving op het gebied van milieuESC - Microsoft Dynamics NAV - Yaveon ProBatch - BatchManager partner

Referenties

ESC_Thumb_Sidec
Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!