e-Con configurator

ERP

Software
ESC - IT empowering business - e-Con solutions configurator partner
e-Con configurator

e-Con Solutions ontwikkelt en levert dé configuratie tool voor de ERP systemen van Microsoft: Microsoft Dynamics AX en NAV en voor Dynamics CRM. e-Con is een ‘browser based’, gebruikersvriendelijke configurator die zorgt dat alle afdelingen binnen een organisatie, zoals verkoop, marketing, design en productie, moeiteloos klanteisen kunnen omzetten in gedetailleerde producten.

e-Con configurator for Microsoft Dynamics NAV 

Er valt wat te kiezen voor uw klanten. U levert niet alleen producten in standaarduitvoeringen, maar u biedt uw klanten verschillende keuzes en opties. Daarmee combineert u de voordelen van volledig maatwerk met de voordelen van gestandaardiseerde configuraties. Maar hoe zorgt u dat een klantspecifieke configuratie efficiënt wordt geproduceerd en geleverd? Hoe maakt u het voor verkopers en/of klanten gemakkelijk om maakbare configuraties samen te stellen en te offreren?

ESC lost dergelijke problematiek op met behulp van e-Con, de configurator voor Microsoft Dynamics NAV. Met e-Con stelt u in een handomdraai de meest complexe productconfiguraties samen. Offline of online, in de backoffice of geïntegreerd in uw webshop.
Uw engineers of uw verkopers zullen weinig vragen stellen over de gekozen configuraties: dankzij de business rules levert e-Con alleen maakbare producten op. Dat maakt een snelle verwerking van de order mogelijk. Over orderinhoud en materiaallijsten bestaat geen discussie meer. Dankzij e-Con werken de afdelingen binnen uw bedrijf veel efficiënter samen.

Interesse? Neem contact met ons op.

Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!