Microsoft Dynamics 365 - NAV

Boekhouding

Software

ERP

Software
ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365 partner

Microsoft Dynamics NAV 2018 (voorheen gekend als Navision) is een gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossing aangepast aan uw markt. De oplossing zorgt voor tevreden klanten en laat uw business groeien. Microsoft Dynamics biedt een volledig scala van software die bedrijfsinzichten levert die van belang zijn voor u en uw klanten.


ESC - Microsoft Dynamics NAV partner


Microsoft Dynamics NAV is een meertalig, multi-valuta zakelijke software voor het beheer van uw onderneming. Deze oplossing helpt meer dan 100.000 bedrijven wereldwijd met het beheren van hun boekhouding en financiën, logistiek en operaties. U kan starten met datgene dat u vandaag nodig heeft en later aanpassingen doorvoeren wanneer uw zaak en uw wensen veranderen. Want bedrijven veranderen.ESC - Microsoft Dynamics NAV 2016 partnerIn de Microsoft cloud of op uw eigen servers – de keuze is aan u.

Microsoft Dynamics NAV en Office 365 vormen samen de winnende combinatie voor uw bedrijf. Immers, wanneer u uw email, agenda en bestanden naadloos integreert met uw gegevens, rapporten en bedrijfsprocessen, krijgt u een totaalervaring die geen enkel andere enterprise resource planning (ERP) oplossing u kan bieden. Bekijk een totaaloverzicht op uw portaalsite en zoom in op de details die zich in Microsoft Dynamics NAV bevinden, zonder de noodzaak om te schakelen tussen 2 applicaties. Een consistente gebruikerservaring maakt het voor uw medewerkers zeer eenvoudig om hun dagelijkse werkzaamheden te vervullen, of zij nu op kantoor zijn, dan wel onderweg.

Voor uw project kiest u bij voorkeur voor een betrouwbare partner met een ‘proven track record’. ESC heeft jaren ervaring met NAV-implementaties in diverse sectoren en zal uw project tot in de puntjes verzorgen.

Verscheidene oplossingen en zgn. Add-On’s worden actief door ons gebruikt en geîmplementeerd: van specifieke oplossingen voor een bepaalde industrie (zoals ESC BatchManager), tot breed inzetbare tools voor document scanning en -herkenning, webshops, kassa-systemen, …

ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics NAV partner


Verken de mogelijkheden

Volledig, bekend en vertrouwd—Microsoft Dynamics NAV en Office 365 bieden de programma's om uw bedrijf te beheren en helpen uw medewerkers meer te bereiken.

  • Financieel beheer en boekhouding. Beheer uw kas, activa en bank.
  • Toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten. Volg en beheer uw productie, inventaris, bestellingen en verkopers.
  • Marketing, verkoop en service. Beheer uw campagnes, verkoopmogelijkheden, contactpersonen en servicecontracten.
  • Projectmanagement. Maak schattingen, volg projecten en beheer de capaciteit.
  • Bedrijfsinformatie en rapportage. Krijg realtime zichtbaarheid en analyses om prestaties te volgen en met inzicht te handelen.
  • Multicurrency. Concurreer wereldwijd met multicurrency- en taalmogelijkheden.ESC - Microsoft Dynamics NAV 2016 partner

 

Referenties

ESC_Thumb_Baldwin
Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!