Welkom op Exact Live 2018 - Welcome to Numberland

ESC - IT empowering business - Exact Software partner

Welkom op Exact Live 2018.

Een top event van onze partner Exact Software - die we zeer graag in de schijnwerper zetten. Dit is het grootste event in de Benelux voor ondernemers en finance professionals.

#partnership #exactlive


ESC - Exact Online SDK partner


Welcome to Numberland.
Actuele data zijn de brandstof voor succesvolle bedrijven. Hoe vertaal je cijferinzicht naar juiste beslissingen? Kom voor antwoorden en oplossingen naar Exact Live, het grootste event voor ondernemers en finance professionals.

ESC - IT empowering business - Exact Software partner

Door slimme technologie is alles met elkaar verbonden.
We zijn nu al 24/7 onafscheidelijk van onze smartphone. Het verzamelen en interpreteren van informatie (en correct handelen op basis van die data); het gaat allemaal steeds meer automatisch.ESC - IT empowering business - Exact Software VAR - Exact Live Belgium GOLD partner


Met oa KEYNOTE SPEAKER : 'Het verhaal achter cijferkanon Coolblue' door Pieter Zwart CEO & oprichter Coolblue. Alles en iedereen bij Coolblue is bezig om klanten tevreden te maken of nee: te verwonderen. Tijdens deze presentatie geeft Pieter je een kijkje achter de schermen van Coolblue waarin alles draait om klanttevredenheid en groei. De C.V. van Pieter is angstig leeg. Werkervaring in loondienst heeft hij nauwelijks. Net als ieder jongetje wilde Pieter later voetballer, popmuzikant én multimiljonair worden. Alleen dat laatste werd waarheid toen hij als Bedrijfskunde student in 2000 samen met Paul en Bart Coolblue oprichtte. Wat hun doel was? Een voorbeeldbedrijf bouwen op het gebied van klanttevredenheid.


Welcome to Numberland
. Ervaar de impact van actuele cijfers.


SAVE THE DATE : De zevende editie van Exact Live vindt plaats op 10 november 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht NL.ESC - Exact Online SDK partner
SOURCE: Exact Live event blog

Praktisch

10/10/2018
9:00 tot 17:00

Jaarbeurs Utrecht