Exact Live 2018 - Welcome to Numberland. Ervaar de impact van actuele cijfers in uw organisatie.

ESC - IT empowering business - Exact Software VAR - Exact Live Belgium GOLD partner

Als grootste Belgische partner van Exact Software ... zetten we zeer graag dit unieke event van hen in de schijnwerpers. Exact Live 2018.

Het grootste business software event uit de Benelux voor ondernemers en finance professionals. Met op vandaag (03/10/2018) niet minder dan 7.209 inschrijvingen geregistreerd.

Welcome to Numberland. Actuele data zijn de brandstof voor succesvolle bedrijven. Hoe vertaal je cijferinzicht naar juiste beslissingen? Kom voor antwoorden en oplossingen naar Exact Live ...

ESC - IT empowering business - Exact Software partner


Door slimme technologie is alles met elkaar verbonden.
We zijn nu al 24/7 onafscheidelijk van onze smartphone. Het verzamelen en interpreteren van (bedrijfs-) informatie het gaat allemaal steeds meer automatisch. Ervaar via deze straffe keynote sprekers de impact van actuele cijfers
ESC - IT empowering business - Exact Software VAR - Exact Live Belgium GOLD partner


Met oa:

+ Pieter Zwart

CEO & oprichter Coolblue.
Het verhaal achter cijferkanon Coolblue. Alles en iedereen bij Coolblue is bezig om klanten tevreden te maken of nee: te verwonderen. Tijdens deze presentatie geeft Pieter je een kijkje achter de schermen van Coolblue waarin alles draait om klanttevredenheid en groei.

+ Deborah Nas
Professor TU Delft & Trendwatcher.
De invloed van nieuwe technologie op bedrijfsmodellen. Deborah Nas studeerde Industrieel Ontwerpen in Delft, waarna ze bij Philips en KPN innovatieprojecten opzette in binnen- en buitenland. Al meer dan 15 jaar helpt ze organisaties zoals Philips, Heineken, Unilever, LeasePlan, Ziggo, het Nederlands Forensisch Instituut en gemeenten met vernieuwing. Sinds enkele jaren is zij ook deeltijdprofessor ‘Strategic design for technology-based innovation’ aan de TU Delft. Zo experimenteert ze met nieuwe businessmodellen voor een betere wereld.

+ Duncan Stutterheim
Mede-oprichter & Eigenaar ID&T.
Beslissen op onderbuikgevoel of op cijfers? Hij is bekend als medeoprichter van het legendarische ID&T en heeft zijn dance-imperium in 2013 voor 100 miljoen euro verkocht aan het Amerikaanse SFX. Duncan Stutterheim is een uiterst succesvol Nederlands ondernemer die zijn bedrijf naar grote hoogten stuwde en graag maatschappelijk onderneemt.

ESC - IT empowering business - Exact Software VAR - Exact Live Belgium GOLD partner


+ en meer dan 100 andere interessante experts aan het woord
tijdens keynotes, presentaties, live demo's en workshops.ESC - Exact Online SDK partnerWelcome to Numberland. En ervaar de impact van actuele cijfers.


Deze zevende editie van Exact Live vindt plaats op 10 november 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht NL.ESC - Exact Online SDK partner

SOURCE: Exact Live event blog
#partnership
#exactlive