Ontdek Microsoft Power Platform. Iedereen kan nu innoveren via één verbonden app-platform ...

ESC - Microsoft Dynamics 365 - certified partner

Breid Dynamics 365 en Office 365 uit met behulp van het Microsoft Power Platform, een krachtig bedrijfsplatform voor snelle app-ontwikkeling en data-inzichten.

Je kunt alle apps die je nodig hebt aanpassen, uitbreiden en bouwen met het Microsoft Power Platform. Ontgrendel het potentieel van Dynamics 365 en Office 365 – sneller dan je voor mogelijk had gehouden.

Laat iedereen innoveren met één verbonden app-platform. Het maken van apps voor je bedrijf is zojuist een stuk makkelijker geworden. Met een krachtig ontwerp op basis van aanwijzen en klikken kan iedereen die bekend is met Microsoft Office moeiteloos Dynamics 365 en Office 365 aanpassen en uitbreiden en een nieuwe categorie apps bouwen.
ESC - IT empowering business - Partena Ziekenfonds - Microsoft Power Platform partner


1
PowerApps
Bouw apps in uren – niet maanden – die gemakkelijk verbinding maken met data, Excel-achtige expressies gebruiken om logica toe te voegen en werken op het web en op iOS- en Android-apparaten.

2
Power BI
Doorgrond je data met interactieve, real-time dashboards en benut de inzichten die nodig zijn om je bedrijf te ontwikkelen.

3
Microsoft Flow
Neem direct krachtige workflowautomatisering op in apps die verbinding maken met honderden veelgebruikte populaire apps en services – zonder zelf code te hoeven gebruiken.
ESC - IT empowering business - microsoft power platform partner


AI en IoT
onbereikbaar in de KMO?
Onjuist!
'Kunstmatige intelligentie' en 'het internet der dingen' komen binnen handbereik door de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform. Op eenvoudige wijze bouw je nu snel - slimme moderne oplossingen die uw organisatie een super boost kunnen geven. Denk aan:

  • Sentitement analyse op mails in een mailbox
  • Image herkenning in productie omgevingen
  • Natural language queries in Power BI
  • AI integratie in Business Central
  • Temperatuur of andere sensor data live weergeven in Power BI en op reageren via Flow (bijvoorbeeld temperatuur in koelkast te hoog of te laag)
  • ...ESC - IT empowering business - microsoft power platform partner

 

Locatie ontbijtsessie: ESC hoofdkantoor
-> Oude Eedstraat 4 B-9810 NazarethTiming: vrijdag 24/05/2019
08u30 - 09u00: ontvangst
09u00 - 12u15: sessie met boeiende sprekers, koffie, thee, fruitsap, koffiekoeken ... en vooral bijzonder veel direct inzetbare professionele inspiratie!