Hoe maak je van de cloud-migratie een succes? Hoe verhuis je die vele jaren van opgeslagen data en speciale programma's veilig - van uw server naar de cloud? Microsoft Azure.

ESC - IT empowering business - microsoft Azure cloud partner

Cloud is sinds 1997 geruisloos ‘het nieuwe kraantjeswater’ geworden. 94% van alle bedrijven gebruikt nu minimaal één of andere cloud service.

Denk aan oa deze zeer vertrouwde toepassingen:

1/ het beheer van uw financiën via online banking
2/ het verzenden van zeer grote files via WeTransfer
3/ de hosting van uw website ...

... drie herkenbare voorbeelden van hoe we nu reeds dagelijks onze persoonlijke vertrouwelijke data toevertrouwen aan die 'wolken'. Over de vele voordelen 'van de cloud' zijn we het eigenlijk dus wel unaniem eens.

ESC - IT empowering business - microsoft Azure cloud partner


De cloud heeft zich bewezen als fundament van een succesvolle business strategie. Het is daarom geen kwestie meer van of, maar wanneer organisaties naar de cloud migreren. Een overstap is veel meer dan het in gebruik nemen van nieuwe digitale oplossingen. Technologie is tegenwoordig zo belangrijk dat het deel wordt van de kernactiviteit. Het verandert organisaties en verdienmodellen. Maar wat zijn de voordelen, en hoe migreer je succesvol naar de cloud?


ESC - IT empowering business - microsoft Azure cloud partner


An sich is zo'n verhuis geen rocket science - maar u laat zich wel best omringen door een goed team van ervaren experts.

In deze ontbijtsessie toont een team van ervaren 'cloud-reisleiders' u de vele mogelijke veilige routes én de te mijden doodlopende straatjes.

Want met reeds meer dan 250 van dergelijke server naar cloud migraties op de teller ... zijn onze experts een uiterst betrouwbare compagnon de route voor u geworden.

Vergelijk dit team met de Himalaya sherpa's die u de juiste weg tonen én ook nog eens al uw zware rugzakken naar boven dragen tijdens deze once-in-a-lifetime expeditie. U doet de trip MAAR wordt veilig omringd door de juiste mensen ... u plant bovenaan op de top - trots de vlag van uw organisatie. Missie geslaagd.

ESC - IT empowering business - microsoft Azure cloud partnerLast but not least. Ontdek in een daaropvolgende fase ook de vele nieuwe business opportuniteiten die plots mogelijk gemaakt kunnen worden door uw migratie naar 'de cloud'. Organisaties die al gebruik maken van de cloud ontdekken dat ‘kostenbesparingen’ slechts een deel is van de meerwaarde die cloud biedt zoals oa:

  • Business analytics
  • Marketing & sales automation
  • AI  - Artificial Intelligence
  • ML - Machine Learning
  • BD - Big Data
  • enz ...Deze gratis ontbijtsessie is uw introductie voor een succesvol traject naar de cloud. Een sessie die je strategisch en praktisch verder helpt in de reis naar de cloud.


ESC - IT empowering business - microsoft Azure cloud partner


Locatie:
het hoofdkantoor van ESC.
Oude Eedstraat 4 B-9810 Nazareth


Timing:
08u30 - 09u00: ontvangst
09u00 - 12u15: sessie met boeiende sprekers, live demo, koffie, thee, fruitsap, koffiekoeken ... en vooral bijzonder veel professionele inspiratie!


Tot dan!
Schrijf u in via onderstaande button ... #welkom

Praktisch

28/09/2018
8:30 tot 12:15

ESC hoofdkantoor
Oude Eedstraat 4
B-9810 Nazareth
T +32 (0)9 329 93 06