Microsoft Azure - technical deep dive sessie

ESC - IT empowering business - Microsoft Azure cloud partner

Verken de wereld van cloud-computing en ontdek waarom Azure uniek is. Azure is een set cloud-computingservices die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Met Azure heeft uw onderneming of organisatie de vrijheid om met uw favoriete hulpprogramma's en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk netwerk.


MEER INFO VOLGT - SAVE THE DATE


1/ Productief.
Zet uw ideeën sneller om in oplossingen met Azure. Blijf ontwikkelen met behulp van elk gewenst hulpmiddel, taal of framework en krijg toegang tot meer dan 100 services met geweldige end-to-end-hulpprogramma's om u succesvol te maken.

2/ Intelligent. Bereik meer met een toonaangevende set van moderne services, hulpmiddelen en infrastructuur op ondernemingsniveau voor kunstmatige intelligentie (AI) die u in staat stelt om uw AI-workloads overal op schaal uit te voeren. Profiteer van vooraf samengestelde API's of bouw uw eigen AI-oplossingen inclusief aangepaste Machine Learning-modellen.

3/Vertrouwd. Met meer certificeringen dan alle andere cloudproviders is Azure een betrouwbare partner en leider op het gebied van privacy, naleving en beveiliging. Bouw uw toepassingen en migreer uw infrastructuur met een gerust hart.ESC - IT empowering business - modern workplace - microsoft 365 business


WELKOM op deze gratis ontbijtsessie.

Onze experts tonen u
alle belangrijkste onderdelen van deze oplossing.


ESC - IT empowering business - Microsoft Azure cloud partner


Timing:

08u30 - 09u00: ontvangst
09u00 - 12u15: sessie met boeiende sprekers, live demo, koffie, thee, fruitsap, koeken, croissants ... en vooral bijzonder veel direct inzetbare professionele inspiratie!

Tot dan! Het aantal plaatsen is beperkt! Schrijf nu in via de 'inschrijven' button hier onder ... #welkom

Praktisch

11/10/2019
8:30 tot 12:15

ESC hoofdkantoor
Oude Eedstraat 4
B-9810 Nazareth
T +32 (0)9 329 93 06