2019. To cloud? Or not to cloud? Uw ICT-omgeving nu zorgeloos toevertrouwen aan Microsoft Azure. Ontdek hier de troeven ...

ESC - IT empowering business - Microsoft Azure cloud partner

In een klassieke ICT-omgeving heeft u servers op uw eigen kantoorlocatie staan en bent u (en/of uw lokale ICT partner) 100% verantwoordelijk voor het beheer van deze apparatuur, zijn software-updates, goede back-ups, waterdichte beveiliging, .... dat is tegenwoordig best een ambitieuze klus voor de meeste bedrijven.

Wat als je dit nu eens zorgeloos zou uitbesteden? En zo instant kan beschikken over de meest performante en veiligste cloud server oplossing de er bestaat?

Pluk de voordelen van Microsoft Azure - een oplossing nu binnen handbereik van elke KMO en VZW. En hoef je je niet langer zorgen te maken over het beheer en de (verborgen / onverwachte) kosten van uw ICT-infrastructuur.

  • high-end beveiliging van uw data
  • eenvoudig schaalbaar en maximaal flexibel
  • het nieuwe samenwerken
  • ...


Bovendien connecteren oplossingen als Microsoft Dynamics 365, Dynamics Business Central, Office 365 en Windows 10 ... perfect met de Microsoft Azure cloud. Samen vormen ze één groot zakelijk eco-systeem - klaar voor de toekomst.


ESC - IT empowering business - microsoft Azure cloud partner


MAAR hoe stap je best over naar de fameuze 'cloud'? Alles start met een goede voorbereidende analyse en een duidelijk stappenplan. De gecertificeerde experts van ESC helpen u graag bij de overstap naar de cloud.


Bovendien zijn ook de experts van onze partner Ingram Micro én onze klant Play AV aanwezig om u de vele mogelijkheden en voordelen te illustreren ... want innovatie is teamwork.

>>> Reserveer
hieronder uw plekje voor deze gratis ontbijtsessie.


Locatie:
het hoofdkantoor van ESC.
Oude Eedstraat 4 B-9810 Nazareth

Timing:
08u30 - 09u00: ontvangst
09u00 - 12u15: sessie met boeiende sprekers, live demo, koffie, thee, fruitsap, koffiekoeken ... en vooral bijzonder veel professionele inspiratie!

Tot dan!
Schrijf u in via onderstaande button ... #welkom

ESC - IT empowering business - microsoft Azure cloud partner