Events

De bedrijfswereld is uiterst competitief en technologie gaat razendsnel vooruit. Daarom vinden we het essentieel om onze expertise met u te delen en u op de hoogte te houden van alle belangrijke nieuwe (re-)evoluties. Onze experts zorgen er voor dat u over een uptodate kennis beschikt, die u toelaat om telkens de juiste beslissingen te nemen en zo een moderne werkplek te zijn. WELKOM!

ESC - IT empowering business - spreading knowledge - ontbijtsessie


Wij helpen u graag groeien ... welkom op onze informatieve sessies.

ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365 Business Central partner

Ontdek de nieuwe opportuniteiten van Microsoft Dynamics 365 Business Central en Power BI. Het Navision van de toekomst ...

25/10/2019
8:30 tot 12:15

Hoe neem jij de juiste beslissingen? Boost uw business via harde feiten Maak nu succesvol de brug tussen data & intelligence.

ESC - IT empowering business - Microsoft 365 - artificiële intelligentie partner

Kijk in de toekomst met Microsoft. Ontdek nu reeds de zakelijke mogelijkheden van Artificiële Intelligentie, Internet of Things, Big Data en analyse ...

22/11/2019
8:30 tot 12:15

Ervaar de intelligentie die is ingebouwd in Microsoft-producten en -services (die u in sommige gevallen reeds elke dag gebruikt!).

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!