Events

De bedrijfswereld is uiterst competitief en technologie gaat razendsnel vooruit. Daarom vinden we het essentieel om onze expertise met u te delen en u op de hoogte te houden van alle belangrijke nieuwe (re-)evoluties.

Zorg voor de nieuwste samenwerkingsservices voor je mensen, met het ICT-beheer en de flexibiliteit die je nodig hebt om jouw organisatie slim te runnen. Onze experts zorg er voor dat u over een uptodate kennis beschikt - die u toelaat om telkens de juiste beslissingen te nemen.

ESC - IT empowering business - spreading knowledge - ontbijtsessie


Wij helpen u graag groeien ... welkom op onze informatieve sessies.

ESC - IT empowering business - GDPR AVG audit - security privacy experts

De GDPR deadline - 25/05/18 - ligt reeds achter ons. MAAR heeft uw organisatie de privacy en databescherming ondertussen reeds correct op orde?

28/09/2018
8:30 tot 12:15

Een speciale - tijd voor actie - masterclass ontbijtsessie op de agenda!

ESC - IT empowering business - Exact Software VAR - Exact Live Belgium GOLD partner

4 handige Purchase to Pay (P2P) tools uit het Exact software ecosysteem.

05/10/2018
8:30 tot 12:15

De juiste P2P oplossing is onmisbaar voor een efficiënter proces van aanvragen, bestellen, goedkeuren tot en met betalen en rapportage.

ESC - IT empowering business - Exact Software partner

Welkom op Exact Live 2018 - Welcome to Numberland

10/10/2018
9:00 tot 17:00

SAVE THE DATE : Exact Live is ieder jaar weer een daverend succes. Met 22.000 m2 aan professionele inspiratie. Het grootste event in de Benelux voor ondernemers en finance professionals.

ESC - IT empowering business - microsoft Azure cloud partner

Hoe maak je van de cloud-migratie een succes? Hoe verhuis je die vele jaren van opgeslagen data en speciale programma's veilig - van uw server naar de cloud? Microsoft Azure.

19/10/2018
8:30 tot 12:15

An sich is zo'n verhuis geen rocket science - maar u laat zich wel best omringen door een goed team van ervaren experts.

Nieuwsbrief

Ons team van +80 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!