Managed Services. Zorgeloze ICT als een service.

Alle ondersteuning die uw KMO nodig heeft voor een vaste prijs per maand


Voor KMO’s is het vandaag steeds moeilijker om mee te zijn met met de laatste technologische innovatie, en om alles uit uw huidige IT-oplossingen te halen. Het onderhoud en beheer van uw IT wordt steeds complexer, en veel van de mogelijkheden van de software waarvoor u betaalt blijven onbenut.

Om die redenen ontwikkelde ESC een dienstenaanbod voor de KMO. Met services op maat van uw onderneming, bespaart u tijd en geld om voluit te kiezen voor wat uw onderneming doet groeien. U kiest wat u nog zelf wil beheren en onderhouden, en u leert alle mogelijkheden van uw IT optimaal te benutten.

 Focus op uw business  Al uw vertrouwde tools  Vaste, voorspelbare kost  Hogere efficiëntie  Professionele support

ESC - IT empowering business - VAC machines partner"Een veilige en betrouwbare oplossing die bovendien ook nog eens toekomstgericht is." 

Een servicepakket op maat van uw KMO


Omdat elke onderneming anders is, en om flexibel in te spelen op de noden van uw onderneming, kunt u kiezen tussen drie pakketten. Zo bent u steeds zeker wat u krijgt, en kunt u zich zorgeloos toeleggen op uw business. Afhankelijk van uw noden en van wat u zelf wilt blijven doen, kunt u kiezen tussen de pakketten Start Me Up, Empower My Business en Boost My Business.

Start me up
Basis
€ 9
per gebruiker / maand
Empower my business
Meest gekozen
€ 69
per gebruiker / maand
Boost my business
Meest uitgebreid
€ 189
per gebruiker / maand
Veilige communicatie
Communiceer per mail en beheer je agenda vanop eender welk toestel. Werk samen met je collega’s binnen een eenvoudig platform per team. Verstuur onmiddellijk berichten en voer videogesprekken met al je klanten, leveranciers en collega’s.
x
x
x
Files-to-go
Krijg overal toegang tot je persoonlijke bestanden, op kantoor of onderweg, op je laptop of je smartphone. Deel je bestanden en werken samen met je collega’s via één simpele klik.
x
x
x
Online Training
Krijg toegang tot een steeds-groeiende gegevensbank van online trainingen & video’s.
x
x
x
Worry-Free IT
Reken op ESC voor het afhandelen van al je IT zorgen. Maak gebruik van een eenvoudige portaal voor het beheer en de opvolging van je issues. Advies en oplossingen op een muisklik verwijderd.
x
x
Alle middellen voor productiviteit
ESC geeft je alle middelen die je nodig hebt om productief te blijven. Verlies geen tijd met je zoektocht naar de juiste tool. Mails, presentaties, tekstverwerking,… wij bezorgen alles wat je nodig hebt.
x
x
Healthy PC
U heeft geen tijd om zich zorgen te maken over de werking van je PC. ESC zorgt ervoor dat je toestel steeds up-do-date is zodat u zich kan concentreren op uw Business.
x
x
Enterprise beveiliging
Op beveiliging mag niet bespaard worden, hoe groot of klein je organisatie ook is. ESC biedt Enterprise-level beveiliging aan alle klanten zodat u beschermd blijft tegen diefstal, beveiligingslekken of kwaadwillige websites.
x
x
Personalized Training
ESC biedt trainingen op maat voor de topics die voor uw organisatie relevant zijn. Geef je medewerkers de nodige kennis om het meeste uit je oplossing te halen op de efficiëntste manier.
x
DPO-As-A-Service
Reken op ESC om je advies te geven rond de verschillende nieuwe regelgevingen in functie van GDPR. Wij zorgen ervoor dat u correct geïnformeerd bent en helpen jullie om de nodige stappen te ondernemen zodat u in regel bent met de nieuwe wetgeving.
x
Unified Communication
Blijf verbonden via Instant Messaging, voice- en video conferencing vanop eender welke locatie, op eender welk toestel.
x

Nieuwsgierig naar hoe ESC uw KMO vooruit kan helpen?


ESC ondersteunt tientallen bedrijven om wendbaarder en competitiever te worden met de juiste tools en de juiste diensten. Lees de verhalen van onze klanten in ons online magazine.

Laat u begeleiden met professioneel advies


Laat een Managed Services expert contact opnemen met u.

Bijhorende product config: 
672