10 nieuwe manieren voor iedereen om meer te bereiken op de moderne werkplek

Algemeen
maandag, 25 februari, 2019
ESC - IT empowering business - modern workplace - microsoft 365 business

Naar aanleiding van onze geplande gratis ontbijtsesie over Microsoft 365 op vrijdag 10 mei 2019 ... zetten we samen met de Microsoft Pulse blog deze 10 opmerkelijke #modernworkplace functionaliteiten extra in de kijker.

KLIK HIER DIRECT DOOR NAAR de inschrijvingspagina van de ontbijtsessie. #welkom


ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - cloud partner

 

1. Microsoft Teams is de snelst groeiende zakelijke app in de geschiedenis van Microsoft

Na nog geen twee jaar op de markt wordt Microsoft Teams al gebruikt door meer dan 329.000 organisaties over de hele wereld, waaronder 87 van de Fortune 100-bedrijven. Er zijn 54 klanten die nu zelfs meer dan 10.000 actieve gebruikers van Teams hebben, en Accenture heeft onlangs 100.000 actieve gebruikers van Teams bereikt.

We blijven krachtige nieuwe mogelijkheden toevoegen om teamwerk en samenwerking te bevorderen. Nieuwe vergaderfuncties met AI (Artificial Intelligence) zijn nu algemeen beschikbaar, waaronder achtergrondvervaging en vergaderingsopname. Achtergrondvervaging maakt gebruik van gezichtsherkenning om je achtergrond te vervagen tijdens videovergaderingen, en dankzij vergaderingsopname kun je opgenomen vergaderingen op elk gewenst moment afspelen met ondertiteling en een doorzoekbare transcriptie met tijdcodes.

De nieuwe mogelijkheden voor live gebeurtenissen zullen later dit jaar wereldwijd algemeen beschikbaar worden in Microsoft 365. Met deze nieuwe hulpmiddelen kunnen klanten live en op aanvraag gebeurtenissen maken en streamen in Teams, Yammer en Microsoft Stream om klanten en werknemers te informeren en betrekken, waar dan ook ze zich bevinden. Vanaf oktober kunnen werknemers onderweg video’s bekijken met de mobiele Stream-app voor iOS en Android, met ondersteuning voor offline weergave.

Geanimeerde afbeelding van een man die zijn achtergrond vervaagt in Teams.

Vervaag je achtergrond tijdens vergaderingen.

 

 

2. Breid de kracht van Teams uit om werknemers in elke functie en elke sector te empoweren

Als voorbeeld van hoe Teams veilige werkstromen voor gereguleerde sectoren kan bieden, leveren we een nieuwe oplossing voor zorgcoördinatie (nu beschikbaar als besloten preview-versie), die gezondheidszorgteams een veilige hub geeft om de verzorging van meerdere patiënten te coördineren. De oplossing maakt integratie met EPD-systemen (elektronisch patiëntendossier) mogelijk en stelt zorgverleners in staat om in realtime over patiëntenzorg te communiceren op het veilige platform van Teams. We brengen ook twee nieuwe veilige berichtfuncties uit die vooral relevant zijn voor de gezondheidszorg: afbeeldingsaantekeningen, nu algemeen beschikbaar, en prioriteitsmeldingen, wat tegen het einde van dit jaar zal worden geïmplementeerd voor alle commerciële Teams-klanten. Deze mogelijkheden ondersteunen HIPAA-naleving en stellen artsen, verpleegkundigen en andere clinici in staat om over patiënten te communiceren zonder de privacyrisico’s die zich voordoen wanneer ze chat-apps voor consumenten zouden gebruiken.

Afbeelding van een mobiel apparaat waarop een gebeurtenis wordt gemaakt in Microsoft Teams.

Je kunt gemakkelijk diensten ruilen, verlof aanvragen en zien wie er nog meer werkt.

 

 

3. Vind sneller wat je nodig hebt met Microsoft Search

Dankzij Microsoft Search, een nieuwe functie voor samenhangend zoeken, kun je gemakkelijker vinden wat je nodig hebt zonder de stroom van je werk te verlaten. We zetten het zoekvak op een consistente, prominente plaats in Edge-, Bing-, Windows- en Office-apps, zodat je altijd met één klik kunt zoeken. We geven het zoekvak ook een boost, zodat je niet alleen snel personen en gerelateerde inhoud kunt vinden, maar ook opdrachten voor apps kunt geven en naar andere inhoud kunt navigeren, waar dan ook je werk gedaan moet krijgen, nog voordat je in het zoekvak begint te typen. Omdat we erkennen dat je in een ecosysteem van informatie werkt, breiden we Microsoft Search uit zodat deze is verbonden met de gegevens in je hele organisatie, zowel binnen als buiten Microsoft 365.

Afbeelding van Microsoft Search in Office.com.

Vind sneller wat je nodig hebt met Microsoft Search.

 

 

4. Maak inhoud die opvalt met Microsoft 365

Drie nieuwe functies in Microsoft 365 maken gebruik van de kracht van AI om je te helpen opvallende inhoud te maken. Ideeën is een nieuwe functie die intelligente suggesties doet terwijl je een document maakt. In PowerPoint stelt Ideeën ontwerpen, indelingen en afbeeldingen voor. In Excel kan Ideeën trends herkennen, diagrammen voorstellen en uitschieters in je gegevens identificeren. Ideeën is vanaf vandaag algemeen beschikbaar in Excel en zal als preview-versie worden geïmplementeerd voor de andere apps, beginnend met PowerPoint Online. Daarnaast zijn er nieuwe gegevenstypen in Excel die verwijzingen naar aandelen en geografieën omzetten in rijke entiteiten die kunnen worden gebruikt om krachtige, interactieve spreadsheets te maken.

Geanimeerde afbeelding van een geopende laptop waarop Ideeën in PowerPoint wordt gebruikt.

In PowerPoint stelt Ideeën ontwerpen, indelingen en afbeeldingen voor je presentatie voor.

 

 

5. Office houdt van de Mac

Met Office kan iedereen op elk apparaat meer bereiken. En Office houdt van de Mac. We beschouwen de Mac als een eersteklas eindpunt en hebben afgelopen jaar aanzienlijk in het platform geïnvesteerd, onder andere door de Mac- en Windows-versies van de apps naar één codebasis te verplaatsen en elke maand nieuwe functies voor de Mac uit te brengen. We hebben ook nieuwe ervaringen gecreëerd voor de Mac, zoals de nieuwe Touch Bar-integratie.

Vandaag kondigen we OneDrive Bestanden op aanvraag voor Mac aan, een manier om in Finder toegang te krijgen tot al je persoonlijke en werkbestanden in de cloud zonder opslagruimte te gebruiken, en ze alleen te downloaden wanneer je ze nodig hebt. Bestanden op aanvraag geeft de Mac een intelligente verbinding met de cloud en is slechts één ander voorbeeld van de kracht van Office op het Mac-platform.

Afbeelding van OneDrive Bestanden op aanvraag op een geopende Mac.

OneDrive Bestanden op aanvraag voor Mac geeft al je OneDrive-bestanden in Finder weer, maar downloadt ze alleen wanneer je ze nodig hebt.

 

 

6. Werk samen met je hele netwerk dankzij LinkedIn in Outlook- en Office-web-apps

We kondigen twee nieuwe manieren aan om de kracht van het LinkedIn-netwerk in je dagelijkse werkstroom te benutten. Wanneer je je LinkedIn-account verbindt met Office 365, zul je binnenkort in Word, Excel en PowerPoint samen met personen in je LinkedIn-netwerk aan documenten kunnen werken en rechtstreeks vanuit Outlook e-mails naar hen kunnen sturen. De adreslijst van je bedrijf en je LinkedIn-netwerk worden samengebracht, zodat je nooit contact verliest met de contactpersonen die je kunnen helpen succes te boeken, zowel binnen als buiten je organisatie. Je ziet ook LinkedIn-hoogtepunten over de personen in je vergaderingsuitnodigingen, die je inzicht geven in deelnemers, zodat je je snel en gemakkelijk kunt voorbereiden op belangrijke vergaderingen. Deze functies helpen je je te concentreren op wat belangrijk is door rechtstreeks in je stroom van werk informatie en verbindingen te bieden, en zullen binnenkort in fasen worden geïmplementeerd.


ESC - IT empowering business - microsoft Business Central LinkedIn partner
 

 

7. Bied een modern bureaublad met Azure

Voor veel bedrijven vragen hun specifieke bedrijfsbehoeften om een virtuele bureaubladervaring. Vandaag introduceren we Windows Virtual Desktop, de enige cloudgebaseerde service die een Windows 10-ervaring voor meerdere gebruikers biedt, die is geoptimaliseerd voor Office 365 ProPlus en gratis Windows 7 Extended Security Updates omvat. Met Windows Virtual Desktop kun je Windows en Office binnen slechts enkele minuten op Azure implementeren en schalen, met ingebouwde beveiliging en naleving.


8. Beheer je omgeving met het Microsoft 365-beheercentrum

Na onze recente release van het nieuwe Microsoft 365-beheercentrum kondigen we nieuwe functies aan om je te helpen apps, services, gegevens, apparaten en gebruikers te controleren en beheren in al je Microsoft 365-abonnementen, waaronder Office 365, Windows 10 en EMS. Het Microsoft 365-beheercentrum heeft een aantal nieuwe mogelijkheden om je te helpen je omgeving beter te beheren, waaronder aanbevelingen op basis van inzichten, een consistentere gebruikersinterface en aangepaste weergaven voor elk van je beheerders.

 

Afbeelding van het Microsoft 365-beheercentrum op een geopende laptop.

Beheer je omgeving gemakkelijker met het Microsoft 365-beheercentrum.

 

 

9. Zorg gemakkelijk voor naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (GDPR) en meer

In een wereld van ingewikkelde voorschriften en veranderende privacynormen vertellen klanten ons consistent dat ze de ingebouwde, intelligente mogelijkheden van Microsoft 365 nodig hebben om die voorschriften en normen proactief te kunnen naleven in hun organisaties. We hebben Compliancebeheer uitgebreid zodat het nu 12 beoordelingen in verschillende sectoren omvat. De geïntegreerde labelervaring is nu ook beschikbaar in het beveiligings- en compliancecentrum als één bestemming waar je beleid kunt maken, kunt configureren en automatisch kunt toepassen om bescherming en beheer van gevoelige gegevens te verzekeren.

Afbeelding van Compliancebeheer op een tablet.

Compliancebeheer omvat nu 12 beoordelingen in verschillende sectoren.

 

 

10. Bevordering van beveiliging voor IT-professionals

Het werk dat we bij Microsoft in beveiliging steken, geeft ons het breedste perspectief op de uitdagingen en een unieke mogelijkheid om te helpen. We concentreren ons op drie gebieden: het uitvoeren van beveiligingstaken die voor jou werken, het ontwikkelen van hoogwaardige technologie en het stimuleren van partnerschappen voor een heterogene wereld. Vandaag kondigen we een aantal nieuwe hoogwaardige mogelijkheden aan die gebruikmaken van de intelligente Microsoft-cloud en machine learning om organisaties te helpen hun werknemers, apparaten en gegevens te beschermen.

Nieuwe ondersteuning voor wachtwoordloze aanmelding via de Microsoft Authenticator-app is nu beschikbaar voor de honderdduizenden Azure Active Directory-verbonden apps die bedrijven elke dag gebruiken. Vrijwel elk gegevensverlies begint met gecompromitteerde wachtwoorden. Vandaag kondigen we het einde van het tijdperk van wachtwoorden aan.

Microsoft Secure Score is het enige hoogwaardige dynamische rapport voor cyberbeveiliging. Door dit rapport te gebruiken, krijgen organisaties beoordelingen en aanbevelingen die hun kans op een datalek meestal dertig keer zo klein maken. Het laat je bepaalde stappen ondernemen, zoals beheerders- en gebruikersaccounts beveiligen met meervoudige verificatie en regels voor het doorsturen van e-mail op de client uitschakelen.

Tot slot kondigen we Microsoft Threat Protection aan, een geïntegreerde ervaring voor detectie, onderzoek en oplossing in alle eindpunten, e-mails, documenten, identiteiten en infrastructuur in de Microsoft 365-beheerconsole. Dit bespaart analisten duizenden uren door dagelijkse beveiligingstaken te automatiseren.

Afbeelding van Microsoft Secure Score in Microsoft 365-beveiliging op een tablet.

 

Microsoft Secure Score wordt uitgebreid zodat het heel Microsoft 365 dekt.
_/_/_/_
SOURCE: Microsoft blog post.

FYI houd er rekening mee dat de inhoud van deze blogpost functies en functionaliteit beschrijft die per regio kunnen verschillen. Vraag onze experts gerust naar de volledige details over de specifieke voor jouw markt aangeboden producten/diensten. #welkom

Onze +80 experts helpen u graag bij de transitie naar een 'moderne werkplek'. Bel: 09 329 93 06

Interesse
om naar de ontbijtsessie te komen op vrijdag 10 mei 2109? KLIK HIER direct door naar de inschrijvingspagina.

 

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!