3 meest bijzondere nieuwigheden uit Microsoft Dynamics 365 for Sales > October 2019 release ... geselecteerd door onze CRM experten.

Algemeen
dinsdag, 17 september, 2019
ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365 for Sales - partner

Microsoft blijft continu nieuwe mogelijkeden toevoegen aan zijn business oplossingen. Het gezegde 'blijven stilstaan = achteruitgaan' is zeker niet aan Microsoft besteed. Integendeel. Elke maand verrijken ze hun oplossingen met tientallen nieuwigheden. En 2x per jaar (in maart en oktober) is er steeds 'een grote release' met veel nieuwigheden.

Ontdek hier de complete lijst voor oktober 2019: What's new and planned for Dynamics 365 for Sales? Tussen de vele tientallen nieuwigheden zitten er steeds ook steeds unieke toppers verstopt -> onze Dynamics experts liepen doorheen deze lange liijst en zetten deze drie graag even in de kijker:


1/ VISITEKAARTJE SCANNEN
Dit is een functie waar klanten zeer vaak om vroegen. Visitekaartjes worden meestal uitgedeeld tijdens bijeenkomsten, maar raken daarna ook vaak snel zoek. Verkoopprofessionals moeten snel de gegevens op deze kaartjes kunnen vastleggen, zodat ze zich kunnen concentreren op meer belangrijke taken. Visitekaartjes scannen is vooral handig wanneer u onderweg bent of conferenties of bijeenkomsten buiten uw eigen bedrijf bezoekt. De scanner analyseert de kaart op relevante informatie en werkt automatisch de overeenkomende velden in het systeem bij.


ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365 for Sales - partner


2/ SOFTPHONE DAILER
Remote selling is een voortdurend groeiend segment, aangedreven door de toenemende trend van online en telefonische inkoop. Verkopers en interne verkopers nemen dagelijks telefonisch contact met hun klanten op en proberen deze communicatie steeds te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Door de belervaring te integreren en te automatiseren hoe deze communicatie wordt vastgelegd in Dynamics 365 for Sales helpen we verkopers productiever te zijn en relevantere gesprekken te voeren.


ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365 for Sales - partner

 

3/ AANPASSINGEN VAN VERKOOPSKANS AFSLUITEN
Ook dit is een functie waar klanten zeer vaak om vroegen. Wanneer zij een verkoopkans afsluiten, moeten bedrijven vaak kunnen zien waarom de kans verloren is gegaan of binnengehaald werd. Dan kunnen ze bijleren uit de eravring van vroegere missers en successen of nieuwe strategieën uitproberen om de winstpercentages te verbeteren. Door ondersteuning voor aanpassing van het dialoogvenster Verkoopkans afsluiten, helpt Dynamics 365 for Sales bedrijven om gegevens voor het afsluiten/winnen van verkoopkansen vast te leggen, op basis van hun strategische verkoopinitiatieven


ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365 for Sales - partner

 

 

 

-/-

Ook uw organisatie optimaliseren?

Onze +90 experts helpen u graag bij de transitie naar een 'moderne werkplek'. Bel: 09 329 93 06

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!