4 nieuwe Microsoft Surface toestellen gelanceerd !

Algemeen
woensdag, 3 oktober, 2018
ESC - IT empowering business - microsoft surface device partner

Panos Panay (Microsoft Chief Product Officer. Surface creator) lanceerde gisteren in New York ... vier nieuwe Surface-apparaten, tesamen met een hele reeks van nieuwe innovaties in Windows en Office 365, voor nog meer gebruiksgemak in je zakelijke en persoonlijke wereld.


ESC - IT empowering business - microsoft surface device partner


Microsoft blijft met hart en ziel volop nieuwe premium producten ontwikkelen. Eén voor één bijzondere toestellen voor mensen die meer willen doen, meer willen dromen en vooral meer willen bereiken.

De manier waarop mensen werken en leven verandert. Een continue vooruitgang waarbij verschillende delen van ons leven samenvloeien. De behoefte om onze kostbare tijd door te brengen aan de dingen die er echt toe doen, neemt toe. Met dat inzicht bouwt Microsoft zijn Surface-producten - om mensen in staat te stellen extra veel geweldige dingen te bereiken. En om dit te doen, moet de technologie naar de achtergrond verdwijnen, zodat je in je meest creatieve staat, spontaan je allerbeste resultaten kan realiseren. Dat is de kracht van Surface, Windows en Office.

Vier nieuwe Surface-apparaten ontwikkeld door elke gram, elke pixel en elke regel code te optimaliseren, zodat u productiever en creatiever kunt werken.

Zoals je in de onderstaande video's kan zien heeft Microsoft opnieuw nagedacht over elk detail. Een slimme mix van hardware, software en intelligentie-ervaringen.


 

Surface Pro 6 (naast zilver nu ook in het zwart verkrijgbaar)Surface Laptop 2 (in het zilver, bordeaux, blauw en het 'back to black' zwart verkrijgbaar)
Surface Studio 2 *Surface Headphones *
ESC is 'Official Authorized Reseller' voor Microsoft Surface ... dwz dat onze experts u vakkundig kunnen helpen bij het vinden van de juiste professionele mobiele oplossing - voor u en uw organisatie!

ESC - IT empowering business - Microsoft Surface partner
SOURCE
: Windows blog

* de timing van start verkoop in de EU
van de Surface hoodftelefoon en de Surface Studio 2 is nu nog niet gekend. Meer info volgt.

Nieuwsbrief

Ons team van +80 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!