Bescherm e-mails tegen slimme hackers.

Algemeen
dinsdag, 23 oktober, 2018
ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - security - cloud partner

Cybercriminelen vinden steeds geavanceerdere manieren om in te breken in organisaties. Ontdek hoe de ingebouwde cyberbeveiliging van Microsoft je in deze moderne bedreigingsomgeving kan verzekeren van beveiliging, detectie en respons.


Je postvakken beveiligen tegen geavanceerde bedreigingen - via:

  • Beveiliging tegen onveilige bijlagen.
  • Je omgeving beveiligen wanneer gebruikers op onveilige koppelingen klikken.
  • Uitgebreide rapporten genereren en koppelingen in berichten bijhouden.


Iedere dag zijn er weer nieuwe malware-aanvallen. Office 365 heeft een oplossing waarmee je je e-mail hiertegen kunt beveiligen.
Office 365 Advanced Threat Protection kan je helpen bij in realtime het beveiligen van je postvakken, bestanden, online opslag en toepassingen tegen nieuwe, geavanceerde aanvallen. Het biedt holistische bescherming in Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Visio, SharePoint Online en OneDrive voor Bedrijven. Dit programma biedt beveiliging tegen onveilige bijlagen en continue beveiliging tegen schadelijke koppelingen, en is daarmee een aanvulling op de beveiligingsfuncties van Exchange Online Protection voor betere beveiliging tegen zero-day-aanvallen.


ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - security - cloud partner
Geïntegreerde, intelligente cyberbeveiliging in vier stappen:


1/ Ingebouwd, niet opgeplakt
Eigen oplossingen werken samen tussen verschillende producten en bieden zo afgestemde beveiliging en gecoördineerd herstel voor maximale beveiliging.2/ Bescherm je organisatie
Stop bedreigingen voordat ze je bedrijf schaden door identiteiten, applicaties en data, devices en workloads te beveiligen in je gehele hybride infrastructuur.3/ Detecteer bedreigingen met intelligence
Gebruik geavanceerde machine learning-modellen om snel verdacht gedrag on-premises of in de cloud te ontdekken, en zet advanced analytics in om meer inzicht in aanvallen te krijgen.4/ Reageer snel
Stel meteen onderzoek in en sla complexe aanvallen op verschillende identiteiten, applicaties en data en devices af voordat ze schade kunnen toebrengen.
EN NU PRAKTISCH - Kom in actie om je onderneming voor te bereiden. Bescherm uw mail, documenten en samenwerking. Pas krachtige bedreigingsintelligence en de beste machine learning toe om de gevolgen van de meest geavanceerde phishingaanvallen en malware te beperken met Office 365 Advanced Threat Protection en Azure Advanced Threat Protection. Klaar voor de nieuwste bedreigingen.


Neem contact op met onze experts op 09 329 93 06 en ontdek welke oplossing uw organisatie zal beschermen.ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - security - cloud partner
SOURCE 1 : Microsoft Secure

Nieuwsbrief

Ons team van +80 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!