Boost uw digitale transformatie met Microsoft Dynamics 365 Business Central ...

Algemeen
vrijdag, 23 november, 2018
Microsoft lancering dynamics 365 business central

Boost uw digitale transformatie met Microsoft Dynamics 365 Business Central ... een oplossing die klantgegevens, LinkedIn-integratie en andere intelligente technologie, zoals machine learning en voorspellende analyses, gebruikt om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Een nieuwe alles-in-één-oplossing voor ERP die u helpt financiën, sales, service en operaties te verbinden. Denk aan:

1/ Verbeter de nauwkeurigheid van prognoses. Verfijn de financiële prognoses door gegevens over meerdere dimensies te modelleren en analyseren. Zorg voor rapporten op maat met naadloze integratie met Microsoft Excel.

2/ Lever uitzonderlijke service. Je krijgt een uitgebreid overzicht van servicetaken, workloads en de vaardigheden van werknemers zodat je effectief resources kunt toewijzen en zaken sneller tot een oplossing kunt brengen.

3/ Analyseer de projectprestaties. Neem effectieve beslissingen met realtime inzicht in de projectstatus, winstgevendheid en informatie over het gebruik van resources.

4/ en zoveel meer troeven specifiek voor uw organisatie, nu binnen handbereik.

Onze consultants tonen u graag de nieuwe opportuniteiten - in een persoonlijke meeting of op één van onze volgende gratis ontbijtsessies - zoals hier op vrijdag 7 december 2018.

 

ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365 Business Central partner


Microsoft Dynamics 365 Business Central =


Modern.

Boost uw bedrijfsresultaten met de volgende generatie multi-channel toepassingen met artificial intelligence (AI), mixed reality, sociale en mobiele mogelijkheden voor snelle innovatie.

Gekoppeld.
Stel mensen in staat hun beste werk te doen door relaties, processen en gegevens te verenigen met uitgebreide bedrijfsapplicaties die zijn verbonden via het gemeenschappelijk Microsoft cloud ecosysteem.

Intelligent.
Bereik meer bedrijfsresultaten met ingebouwde intelligentie en voorschrijvend begeleiding geleverd door toonaangevende AI en analytische technologieën.

Aanpasbaar.
Stuur je plannen geruisloos en eenvoudig bij, door bestaande applicaties uit te breiden, nieuwe oplossingen te bouwen en te integreren met andere technologieën op een flexibel, schaalbaar en veilig platform.Run je bedrijf overal. Kies een implementatie in de cloud, on-premises of een hybride oplossing. Business Central werkt overal waar jij het nodig hebt,
in de cloud of on-premises, met dezelfde gebruikerservaring.


Onze consultants tonen u graag de nieuwe opportuniteiten - in een persoonlijke meeting of op één van onze volgende gratis ontbijtsessies - zoals hier op vrijdag 7 december 2018. WELKOM.


ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365 Business Central partner

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!