Creativiteit en productiviteit zijn hetzelfde.

Algemeen
woensdag, 28 november, 2018
ESC - IT empowering business - microsoft surface device partner

Wil je creatief óf productief zijn? Dit is altijd een keuze geweest, iets waarbij je compromissen moest sluiten. Maar ... eigenlijk is het geen keuze en horen ze bij elkaar. In elk geval nu, in deze moderne tijd. Nieuwe technologieën transformeren onze efficiëntie. We zijn in staat om creatiever te zijn, onze ideeën naar een volgend niveau te tillen en ze moeiteloos te delen. Als dat geen productiviteit is.


Meer bereiken. Niet meer doen.
Een voortdurende focus op productiviteit wordt vaak gezien als een obstakel voor creativiteit.

De feiten:

  • 75% van de mensen denkt dat ze hun creatieve potentieel niet kunnen waarmaken.
  • 80% van de medewerkers voelt een steeds grotere druk om productiever, in plaats van creatiever te zijn.


Maar creatief zijn betekent niet dat je minder gedaan krijgt. Naarmate de technologische ontwikkelingen ons efficiënter maken, verschuift de aandacht van meer doen naar meer bereiken. Succesvolle leiders zijn leiders die een cultuur stimuleren waarin ideeën floreren. Een cultuur creëeren waarin we worden aangemoedigd om onze identiteit in te brengen in alles wat we doen. Hiervoor moet je eerst mensen de juiste tools geven.ESC - Microsoft-Surface-device-partner


Op jouw maat
Het moderne leven vraagt om moderne technologie. Tools die flexibel en direct zijn, waarmee je makkelijk en snel informatie kunt zoeken. Tools die zijn afgestemd op de teams waarin je werkt. Tools die ze graag gebruiken, omdat ze precies zo werken zoals zij ze graag zouden willen gebruiken. Of het nu gaat om het gebruik van spraak, aanraking of schetsen met een digitale pen. Creativiteit op maat. Dit betekent ook dat je teams naadloos moeten kunnen samenwerken, overal. Een nieuw tijdperk van teamwork. Onafhankelijk van tijd en plaats.


Bereid je voor op de nieuwe werkcultuur
De werkomgeving is aan het veranderen. En snel. Managers zien in dat met de juiste tools, de focus op creativiteit hand in hand kan gaan met zaken gedaan krijgen, efficiënt en effectief

Vandaag de dag:

  • Geloven meer dan 75% van de managers dat creativiteit de nieuwe productiviteit is.
  • Gelooft bijna 90% van de managers dat een cultuur die creativiteit stimuleert, een van de belangrijkste investeringen is.
  • Geloof 84% van de managers dat nieuwe technologie ze helpt creatiever te zijn.


ESC - IT empowering business - Microsoft Surface partner

Dit is de nieuw werkcultuur. En speciaal hiervoor ontwikkelt Microsoft de verschillende Surface toestellen. Klik hier en koop een van deze nieuwe Surface modellen.


ESC - IT empowering business - microsoft surface device partner
SOURCE: Microsoft Pulse Blog - Patrick Viaene

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!