De beveiligingsnachtmerrie die in de weg staat van je zakelijke ambities.

Algemeen
donderdag, 14 februari, 2019
ESC - IT empowering business - Microsoft Windows 10 partner - veiligheid

Cyberbeveiliging is een populair onderwerp, en terecht. KMO’s denken vaak, onterecht, dat hen niets kan overkomen. Ontdek waarom upgraden naar Windows 10 een topprioriteit zou moeten zijn. Zeker nu gekend is dat de ondersteuning voor Windows 7 binnen een jaar wordt stopgezet - op 14 januari 2020 om exact te zijn.

De beslissingen die je als ondernemer neemt - bepalen de toekomst van je bedrijf. Zoals het bijwerken van je besturingssysteem. Door verouderde software te gebruiken, kan je bedrijf kwetsbaarder zijn voor cyberaanvallen, virussen en diefstal van gegevens.


Wist je dat 43% van alle cyberaanvallen gericht is tegen KMO’s omdat ze meestal minder goed beveiligd zijn dan grote bedrijven? Dergelijke dreigingen houden in dat je werknemers (geheime) bedrijfskritische informatie onbewust zouden kunnen delen. 87% van de senior managers heeft namelijk per ongeluk gegevens gelekt.


ESC - IT empowering business - Microsoft Windows 10 partner - veiligheid


Ontdek een slimmere manier om je bedrijf te beschermen
Er is veel veranderd in de wereld sinds de lancering van Windows 7 (mid 2009). Besturingssystemen hebben ook een lange weg afgelegd. Zoals bijvoorbeeld Windows 10. Het zal de laatste versie zijn, aangezien Microsoft het besturingssysteem om de 6 maanden automatisch zal bijwerken. Bekijk het als een service die voortdurend zal veranderen, groeien en zich zal aanpassen in verhouding met je bedrijf.


De voornaamste functies van Windows 10 voor bedrijven zijn:

  • Het is ingebouwd voor je gemak, want het is altijd up-to-date en het is gebruiksvriendelijk voor al je werknemers.

  • Het bevat intelligente beveiliging met bescherming tegen dreigingen, ingebouwde antivirus, hulpmiddelen voor beveiligingsbeheer en identiteitsbescherming. Kortom, Windows 10 is de veiligste lancering van Windows ooit.

  • Het biedt de meest productieve ervaring door creativiteit en teamwork te stimuleren, zodat alle werknemers het beste van zichzelf kunnen geven.Start nu de transformatie naar een moderne EN VEILIGE werkplek. Maar hoe doe je dat nu precies? No stress. Onze experts helpen u graag bij deze essentiële transitie. Bel: 09 329 93 06


ESC - IT empowering business - Microsoft Windows 10 partner - veiligheid
SOURCE Microsoft blog

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!