De hoogtepunten van het Microsoft Surface Event in New York.

Algemeen
vrijdag, 4 oktober, 2019
ESC - IT empowering business - Microsoft Surface device partner

Surface aankondigingen zijn altijd spannend en Microsoft haalt hiervoor altijd het onderste uit de kast. Het evenement van gisteren lijkt echter misschien wel een van Microsoft's meest memorabele tot nu toe.

Gisteren werd in New York de breedste Surface line-up ooit aangekondigd - met niet minder dan vijf nieuwe producten die nog voor het einde van het jaar beschikbaar zijn en twee nieuwe dual-screen apparaten, Surface Neo en Surface Duo, die je tijdens Kerst 2020 mag verwachten.


ESC - IT empowering business - Microsoft Surface device partner


Toen Microsoft met de ontwikkeling van de Surface hardware begon in 2009, hadden ze de ultieme droom om het conflict tussen de tablet en laptop weg te werken. Wat begon als een poging om de twee-in-één te creëren, ontwikkelde zich tot een volledige lijn producten die veelzijdiger, flexibeler en persoonlijker zijn.

Met dat in gedachten bracht Microsoft de voorbije jaren een baanbrekende reeks premium toestellen uit. Hiervan zagen we gisteren enkele straffe nieuwe opvolgers tevoorschijn komen.

  • de nieuwe Surface Laptop 3
  • de nieuwe Surface Pro 7
  • de nieuwe Surface Pro X

MAAR de absolute sterren van de avond waren ongetwijfeld deze twee 100% nieuwe compacte dubbel-scherm toestellen. (spoiler-alert: ze zijn pas beschikbaar vanaf eind 2020)

  • Surface Neo
    met twee 9 inch schermen en een Windows 10X besturingsysteem.

  • Surface Duo
    met twee 5,6 inch schermen en een Android besturingsysteem - waar je ook mee kan bellen.ESC - IT empowering business - Microsoft Surface device partner

 

Het beste van Microsoft.
Surface is ontworpen en gebouwd om de beste ervaring met Office, Windows en Dynamics te bieden. Bovendien wordt het ondersteund door de service van onze experts. Microsoft Surface levert de innovatieve technologie die je dag zal transformeren, je projecten nieuw leven zal inblazen en je helpt om meer te tijd besteden aan wat je graag doet.

ESC - IT empowering business - Microsoft Surface partner

Ook uw organisatie optimaliseren via de meeste betrouwbare hardware?
Als 'authorized Surface reseller'  helpen onze +90 experts u graag bij de transitie naar een 'moderne en mobiele werkplek'. Bel: 09 329 93 06

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!