Eén samenwerkingshub om uw verkoop te doen stijgen.

Algemeen
maandag, 5 augustus, 2019
ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Dynamics - Surface Hub - partner

Weet je wat het geheim is van het verkoopsucces van Microsoft? Samenwerking. Dit staat centraal in de cultuur en alle oplossingen van Microsoft. Bedrijven die investeren in teamwork, doen het vandaag de dag een stuk beter. Samenwerking kan dus het verschil bepalen tussen winst en verlies. Vergeleken met vijf jaar geleden besteedt de gemiddelde IT-medewerker 50% meer tijd aan samenwerking, wat duidelijk aangeeft hoe groot de moderne behoefte aan een gedeelde digitale omgeving voor een verkoopteam is. Dat is precies wat Microsoft Teams biedt.


Een gedeelde digitale omgeving creëren
Microsoft Teams, de hub voor teamwork in Microsoft 365, combineert alle gegevens uit bedrijfsprocessen van CRM-systemen in één samenwerkingshub dankzij de geïntegreerde Dynamics 365-ondersteuning. Verkoopteams kunnen in één app samenwerken aan documenten, informatie bekijken, bijwerken en delen in CRM- en ERP-systemen, verkoopkansen aan het licht brengen en op die manier samen klanttevredenheid verhogen. Microsoft is een dynamische organisatie die flexibel moet zijn. Nu verkopers gemiddeld met 16 collega's in een zakelijke verkoopcyclus werken, is soepele samenwerking binnen en tussen teams belangrijker dan ooit tevoren.


Een tijdbesparende verkoopoplossing
Met de integratie van Microsoft Dynamics 365 in Teams ontstaat een samenwerkingshub die verkopers en collega's samenbrengt. Medewerkers kunnen nu in Microsoft Teams data uit Dynamics 365 bekijken, zoals informatie over kansen, klantdata, ondersteunende verkoopdocumenten, PowerBI-dashboards en websitedata en -analytics. En ze besparen tijd doordat ze niet meer van venster of app hoeven te wisselen.


ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Dynamics - Surface Hub - partner


Deze integratie betekent ook dat data van bedrijfsprocessen, die meestal in een extern CRM-systeem wordt opgeslagen, met een paar klikken kan worden bekeken. Elke belanghebbende kan zo inzicht krijgen in de kansen en verkooppijplijn. Klanten profiteren eveneens van de voordelen van rijkere oplossingen, voorstellen en presentaties die voortkomen uit het delen, bespreken en gezamenlijk ontwikkelen van ideeën.


Met de Teams-app kunnen gebruikers blijven communiceren, delen en samenwerken op smartphones en tablets en hun CRM-data bijwerken met AI in de vorm van de geïntegreerde Dynamics 365-bot.


Wil je zien hoe dit werkt? Bekijk de (2 minutes demo video) Dynamics 365-app voor Microsoft Teams in actie:


Met de integratie van Dynamics 365 voor Microsoft Teams kunnen gebruikers moeiteloos met Dynamics 365-klantdata werken en bestanden rechtstreeks vanuit Microsoft Teams delen. Zo worden ze productiever en efficiënter en krijgen ze meer werk gedaan.

  • Samenwerkingshub: krijg toegang tot een gedeelde werkruimte voor Office-apps die de meesten van ons al gebruiken om verkoopkansen te benutten.

  • Functieoverschrijdende samenwerking: werk samen met klanten en collega's in andere functies, zelfs als ze geen gebruik maken van de Dynamics 365 Customer Engagement-app.

  • Bestandsintegratie: cocreëer documenten met Office 365 en synchroniseer automatisch met Dynamics 365.

  • Mobiele Teams-app: zoek onderweg in de mobiele Microsoft Teams-app met de Dynamics 365-bot.


ESC - IT empowering business - gogogo

Ook uw organisatie optimaliseren? Onze +90 experts helpen u graag bij de transitie naar een 'moderne en mobiele werkplek'.
Bel: 09 329 93 06

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!