Microsoft Kaizala, de veilige mobiele chat-app voor op het werk, rolt wereldwijd uit naar Office 365 klanten en wordt een onderdeel van Teams.

Algemeen
woensdag, 17 juli, 2019
ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Flow - Kaizala - Office365 partner

Communicatie op de werkplek(-ken) optimaliseren. Beheer uw werk effectiever.
 
Microsoft Kaizala. De mobiele groepscommunicatie- en teamwork-app werd gelanceerd in 2016. Kort door de bocht is het een 'zakelijke Whatsapp en/of Facebook Messenger' ... maar dan met echt betrouwbare (GDPR!) business kwaliteiten en extra samenwerkingsfunctionaliteiten. En dit natuurlijk geïntegreerd in het mooie grote Microsoft ecosysteem - waarbij een Office 365 administrator de Kaizala groepen kan beheren.

Het helpt uw mobiele medewerkers, klanten, leveranciers en partners - effectiever te participeren en te communiceren. De
samenwerking en de productiviteit van uw organisatie verbeteren. Er zijn zeer veel werknemers die 'on the road' en 'van thuis uit' werkzaam zijn. Deze werknemers hebben meestal geen speciale vaste werkruimte. In plaats daarvan gebruiken ze regelmatig pen en papier, of onveilige apps op hun persoonlijke telefoon, voor werkgerelateerde communicatie. Voor managers maakt dit het communiceren, toewijzen en volgen van werk en het verzamelen van informatie moeilijk en tijdrovend. Dat is waar Kaizala van toepassing wordt.


CHECK - INTRODUCTIE VIDEO (1min 40sec): 

PRAKTISCH / FUNCTIONALITEITEN:
- Organiseer en verdeel taken efficiënter.
- Maak verbindingen met leveranciers, partners, consumenten, klanten, ...
- Krijg uitvoerbare informatie voor snellere besluitvorming.
- Krijg onmiddelijk informatie over lopende peilingen en enquetes.
- Deel tekst, foto's, video of documenten.
- Voer audio- of videogesprekken.
- Een Office 365 administrator kan de Kaizala groepen beheren.
- Maak enquetes en formulieren passend voor uw eigen gebruik en hergebruik ze.
- Bekijk gedetailleerde rapporten en dashboards en krijg diepgaande inzichten
- Digitaliseer uw zakelijke processen.
- ...

 


ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Flow - Kaizala - Office365 partner
Kaizala is een eenvoudig te gebruiken app, die een eenvoudige en vertrouwde chat-interface biedt. De app geeft je de kracht om verbinding te maken met grote aantallen mensen binnen en buiten je organisatie. Het vereist alleen een mobiel nummer om een gebruiker te ondertekenen en is geoptimaliseerd om op elk netwerk te werken, ongeacht hoe langzaam. Bovendien is Kaizala 'super secure' hte is de ideale oplossing voor GDPR, ISO 27001, SOC1, HIPAA nalevingseisen.ROADMAP:

We moedigen elke Microsoft 365- en Office 365-klant aan om Microsoft Teams te gaan gebruiken, de hub voor teamwerk in Microsoft 365. Teams verbeteren de samenwerking op de werkvloer door organisaties te helpen bij de overstap van een groot aantal ongelijksoortige apps naar een enkele, veilige hub die biedt wat teams nodig hebben inclusief chatten, vergaderen en bellen, allemaal met native integratie met de Office 365-apps. Teams hebben een eenvoudige en krachtige ervaring voor mobiele gebruikers in 46 verschillende talen en 181 landen, Door Kaizala-capaciteiten toe te voegen, worden teams nog beter.


ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Flow - Kaizala - Office365 partner

FUN FACT:
Kaizala (KAY-zah-lah), is een Marathi woord met als betekenis ‘wat is er gaande?’.
Ook uw organisatie optimaliseren? Onze +90 experts helpen u graag bij de transitie naar een 'moderne en mobiele werkplek'. Bel: 09 329 93 06


ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Flow - Kaizala - Office365 partner

 

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!