ESC Matters Magazine editie 2020

Algemeen
donderdag, 2 juli, 2020

 

Technologie speelt een steeds grotere rol in ons leven. Wanneer we iets niet weten, zoeken we al snel online naar antwoorden en hulp. Ook kmo's maken steeds meer gebruik van technologie in hun bedrijfsvoering.

Artificiële intelligentie, IoT, Mixed Reality, Blackchain, Machine Learning, lijken veelbelovende tools om ons te helpen omgaan met de actuele uitdagingen en disruptieve innovaties. Maar hoe vertaalt die technologie zich tot een succesvol project en wat is niet alleen hype, maar ook realistisch?

Dit magazine vertrekt vanuit een reeks intrigerende klantenverhalen die zich afspelen op het raakvlak van business en technologie. In wat volgt lees je meer over hoe de digitale transformatie zich voltrekt bij kmo’s: Piano’s Maene, Heel Belgium, Herman Desserts, Van Haute Cooling, Kreglinger, Napatec, Krial, U-Parts en MAB. Daarnaast krijg je als lezer ook inspiratie om die technologie optimaal te benutten, voor jezelf of als bedrijf. Ik wens je veel leesplezier.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!