Microsoft Cloud Solution leverancier, watte?

Algemeen
maandag, 9 april, 2018
ESC - IT empowering business - Microsoft CSP partner

Een geoliede machine draait niet zonder een goede motor. In deze analogie zijn de werknemers de motor die de organisatie draaiende houden en de hulpmiddelen - uit de Microsoft Cloud - waarop zij dagelijks vertrouwen de brandstof.

Microsoft cloud technologie doet uw onderneming draaien. Het is dankzij de exchange server dat uw mailtjes mooi geordend in uw mailbox belanden. En u kunt uw hand in het vuur steken dat de Office 365 applicaties of de geavanceerde tools van het cloudplatform Azure die uw medewerkers gebruiken altijd beschikbaar zijn. Klinkt goed? Als CSP partner gaan we nog een stapje verder.

ESC - IT empowering business - Microsoft CSP - digitale werkplek banner

Wat mag u van ons als CSP verwachten?

U krijgt van ons een uitgebreide ICT-ondersteuning voor een breed scala aan Microsoft toepassingen en services. Wij steken bij ESC niet onder stoelen of banken dat we in de bovenste schuif liggen bij Microsoft. Meer nog; dat laat ons toe om u beter te assisteren bij de keuze naar een oplossing op maat en geeft ons de mogelijkheid u de beste én de meest volledige dienstverlening aan te bieden. Het eindresultaat is een digitale werkplek.

Van naald tot draad

U kunt rekenen op onze ongeëvenaarde expertise in de implementatie, ondersteuning en beheer van uw Microsoft producten. Wij garanderen u een aangemeten oplossing die naadloos past binnen uw organisatie. Verder kunt u bij ons als CSP-partner rekenen op het beste cloudabonnement dankzij een flexibele licentiëring (maandelijks wijzigbaar). Kortom, de continuïteit en security van uw organisatie zijn zorgen uit het verleden.

Kies voor de volledige ontzorging van uw IT diensten en neem vandaag nog ESC als CSP partner onder de arm.

 

Nieuwsbrief

Ons team van +80 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!