ESC staat op 11e plaats in de Trends Gazellen 2018

Algemeen
maandag, 19 maart, 2018
ESC - IT empowering business - Trends Gazelle 2018 - Oost-Vlaanderen

Het nieuws hing al een tijdje in de lucht maar is nu bevestigd: ESC verzilvert Trends Gazelle 2018 nominatie met een schitterende 11e plaats. ESC sleept zo voor het derde jaar op rij een nominatie voor ‘Middelgrote Gazellen’ in de wacht.

We hebben onze plek met hard werk afgedwongen, maar drie jaar na elkaar genomineerd worden overstijgt toch onze stoutste dromen. Trends magazine maakt haar selectie op basis van de groei van het bedrijf. Hoe hoger de groei, hoe hoger de rangschikking. Hierbij hanteert Trends 3 indicatoren, af te lezen uit de boekhouding, voor het meten van de groei: omzetgroei, groei in personeel en groei in toegevoegde waarde.

esc trends gazellen 2018 kmo

Met een 11e plaats doet ESC opnieuw 14 plaatsen beter dan in ’16 en ‘17. Dit is een prachtprestatie! We kunnen het niet genoeg onderstrepen: de gedrevenheid en inzet van onze +75 medewerkers, partners en +750 actieve klanten staan aan de basis van de groei van onze bloeiende onderneming.

En daarom willen we graag iedereen bedanken. Dikke merci, allemaal!

 

De volledige lijst kunt u hier raadplegen.

 

#TRGA18 #proud #teamESC #teamwork

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!