Flexibele en schaalbare oplossing voor de supply chain van CDM

Algemeen
donderdag, 2 april, 2020

CDM is een groeibedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve geluids- en trillingsisolatie oplossingen voor gebouwen en industriële apparatuur. Om de groei te ondersteunen en in te spelen op de veranderende marktvraag wilde het bedrijf hun digital supply chain optimaliseren en de processen stroomlijnen. In concreto ging het over de productie, de boekhouding en het voorraadbeheer efficiënter maken. En om data, versnipperd over verschillende databases en Excel-files op afzonderlijke servers, makkelijker te kunnen delen tussen de verschillende branches wereldwijd.

Om die vraag te beantwoorden, introduceerde ESC het flexibel ERP-pakket Microsoft Dynamics 365 Business Central: één centraal systeem dat de processen met elkaar verbindt en zorgt voor een betere sturing d.m.v. eenvoudige rapportage.

Schaalbare oplossing

Microsoft Dynamics 365 Business Central is dankzij het SaaS-model zeer eenvoudig uit te rollen. Dat maakt de oplossing flexibel en schaalbaar. Vandaag de dag zijn bedrijven veranderlijker dan ooit, omdat de wereld om ons heen ook snel verandert. Informatie is overal te vinden, waardoor de kennis van de doelgroep toeneemt en de rol van professionele organisaties verandert. Ook worden processen regelmatig versoepeld en nieuwe functies in het leven geroepen of juist opgeheven. Daarnaast werken steeds vaker mensen niet meer standaard op kantoor, maar thuis, onderweg of op een flexplek. Kortom, als bedrijf moeten we dynamisch zijn. Microsoft Dynamics 365 Business Central centraliseert en ondersteunt niet alleen onze werkzaamheden, maar is dankzij het SaaS-model overal bruikbaar en biedt meer veiligheid in deze digitale wereld. 

Koudwatervrees

Sommige ondernemers hebben koudwatervrees wanneer het op digitalisering aankomt. Angst is ook hier een slechte raadgever. Op het juiste moment investeren in digitalisering geeft concurrentievoordeel en een goede basis voor de verdere groei. Het is niet aangewezen voor een groeibedrijf om te wachten; de toenemende complexiteit van hun bedrijfsprocessen verhoogt niet alleen de investering, maar maakt ook change management moeilijker.

Wens je ook wendbaar te blijven in tijden van verandering? Bij ESC begeleiden we je digitale transformatie stap per stap zodat je klaar bent voor de toekomst.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!