Een nieuwe visie voor intelligente communicatie. Bellen, chatten en vergaderen ... allemaal met de ingebakken integratie in de gekende Office 365-apps.

Algemeen
donderdag, 6 juni, 2019
ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Skype for Business partner

In de afgelopen twee jaar is Microsoft Teams aanzienlijk gegroeid met tal van nieuwe mogelijkheden - de hub dat mensen samenbrengt en een cultuur van betrokkenheid én integratie in uw organisatie bevordert.


ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Skype for Business partnerMicrosoft Teams verbetert de samenwerking op de werkvloer door organisaties te helpen van een reeks ongelijksoortige apps over te schakelen naar één enkele, beveiligde hub die biedt wat teams nodig hebben, inclusief chatten, vergaderen en bellen, allemaal met de ingebakken (native) integratie in Office 365-apps. Ontdek ook de nieuwe mogelijkheden in teams die vergaderingen inclusiever en effectiever maken en tegelijkertijd nieuwe niveaus van beveiliging en compliance bieden.


ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Skype for Business partner


Microsoft Teams. Maak kennis met de hub voor teamwerk in Office 365.


 • Samen bereik je meer dan alleen.
  Wanneer je als team een plek hebt waar je dingen kunt maken en beslissingen kunt nemen, zijn er geen grenzen aan wat je samen kunt bereiken. Teams brengt alles samen in een gedeelde werkruimte waar jullie kunnen chatten, vergaderen, bestanden delen, en werken met zakelijke apps.

 

 • Effectiever communiceren.
  Krijg je team op één lijn met groepschats, onlinevergaderingen, bellen en webconferenties.

 

 • Beter samenwerken.
  Werk samen aan bestanden via ingebouwde Office 365-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint en SharePoint.

 

 • Je werkomgeving aanpassen.
  Voeg je favoriete Microsoft-apps en services van derden toe om je bedrijf te laten groeien.

 

 • Je team beveiligen.
  Beschik over en-to-end-beveiliging, beheer en compliance, allemaal mogelijk gemaakt met Office 365.
ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Skype for Business partner

 

PRAKTISCH IN UW ORGANISATIE? DENK AAN:

 • Vergaderingen. Vergaderen met teams van 10 of 100 leden. Host audio-, video en webvergaderingen voor iedereen binnen of buiten je organisatie, of pak het groots aan met livegebeurtenissen.

 • Bellen. Duidelijke en betrouwbare oproepen. Combineer Teams met een telefoonsysteem, Abonnement en directe routering voor wereldwijde zakelijke oproepen.

 • Apparaten. Word gezien en gehoord, waar je werk je ook brengt. Gebruik Teams-apparaten voor een intelligentere ervaring met vergaderen en bellen.

 • App-integratie. Laat Teams voor je werken. Voeg je favoriete Microsoft-services en services van derden toe, of bouw aangepaste apps om te voldoen aan de behoeften van je bedrijf.

 • Firstline workers. Maximaliseer de impact van je 'eerste-lijn medewerkers'. Bied alle werknemers meer mogelijkheden met nieuwe functies voor het beheren van planningen en diensten.
ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Skype for Business partner

 

Ook uw organisatie verder optimaliseren?

Onze +90 experts helpen u graag bij de transitie naar een 'moderne werkplek'. Bel: 09 329 93 06ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Skype for Business partner

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!