Verbeter uw bedrijfsresultaten door een beter begrip van de behoeften van klanten. Onderhoud effectievere contacten en ... sluit zo meer deals.

Algemeen
dinsdag, 11 juni, 2019
ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365 partner

Maak je klantrelaties (terug) winstgevend. Met Microsoft Dynamics 365 for Customer Engagement ...

ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365


Optimaliseer uw bedrijf - van data, mensen tot en met de processen - met moderne, intelligente zakelijke applicaties die zich aanpassen aan uw veranderende behoeften. Geef uw bedrijf wat nodig is om te slagen !!! Verbeter uw bedrijfsresultaten door geautomatiseerd proactief te werken ipv reactief brandjes blussen. Houd de vinger aan de pols in uw organisatie. Je verkooptransformatie begint hier:


1/ Maak slimmere verkoop mogelijk met ingesloten AI
Richt je op de juiste klanten, ontwikkel vertrouwde relaties en onderneem snel actie met een oplossing die relatiedata integreert en contextafhankelijke AI-gestuurde inzichten biedt.


2/ Help verkopers met het ontwikkelen van relaties
Houd de focus op relaties met geïntegreerde verkoopoplossingen en data in LinkedIn Sales Navigator en Dynamics 365 for Sales.


3/ Vergroot de verkoopproductiviteit met tools die naadloos samenwerken
Maak meer tijd vrij voor de verkoop met een gestroomlijnd verkoopproces dat wordt ondersteund door vertrouwde en verbindende tools en intelligente optimalisatie.


MOOI PRAKTIJKVOORBEELD >>> Bovenstaande video laat u in exact 2 minuten 16 seconden zien, hoe u de nieuwe CRM- en ERP-mogelijkheden verenigt in intelligente applicaties die naadloos samenwerken voor marketing, verkoop, operations, klantenservice en buitendienst. Ontdek in deze korte video de opportuniteiten voor uw organisatie.ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365Welke voordelen komen binnen handbereik via het Dynamics 365 ecosysteem
?

4 opportuniteiten:

  • Verbind uw gegevens en pas intelligentie toe om uw digitale transformatie te stimuleren met de volgende generatie zakelijke applicaties.

  • Boost uw bedrijf door mensen, processen en gegevens met elkaar te verbinden in Dynamics 365, Office 365, LinkedIn en Azure.

  • Maak intelligente beslissingen met ingebouwde AI, analyses en prescriptieve richtlijnen.

  • Aan te passen aan uw behoeften door applicaties te integreren met bestaande systemen, of aan te passen en hierop voort te bouwen met het Microsoft Power Platform.

  • ...


    ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365

 

Transformeer uw bedrijf.

Microsoft heeft de complexiteit van ongelijksoortige CRM- en ERP-systemen verwijderd door moderne, modulaire bedrijfsapplicaties te maken die samenwerken op één platform, waardoor organisaties de flexibiliteit hebben om technologie te gebruiken wanneer ze deze nodig hebben om de bedrijfsresultaten te verbeteren.


Maak je klantrelaties winstgevend.
Ga verder dan de klassieke Sales Force Automation, met Dynamics 365 for Sales voor een beter begrip van de behoeften van klanten, onderhoud effectievere contacten en sluit meer deals.


ESC - IT empowering business - gogogoOok uw organisatie optimaliseren?
Onze +90 experts helpen u graag bij de transitie naar een 'moderne werkplek'. Bel: 09 329 93 06


ESC - IT empowering business - Microsoft Dynamics 365

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!