Microsoft op zijn paasbest met lancering Business Central

Algemeen
vrijdag, 16 maart, 2018
Microsoft lancering dynamics 365 business central

Microsoft zat er al geruime tijd op te broeden, maar nu is de kogel is door de kerk – 2 april wordt de lang verwachte, exit codenaam ‘Tenerife’, Dynamics 365 Business Central gereleased. Een leuk paascadeau.

Cloudy met een kans op ERP?

Een grote verrassing is het niet; het idee speelde al langer in de hoofden van Microsoft om NAV naar de cloud te brengen. Het probleem was echter kiezen tussen bestaande producten als Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations en Microsoft Dynamics 365 Business Edition, met volledige en/of gedeeltelijke NAV functionaliteiten. Veel verwarring dus – Microsoft wil daar nu komaf mee maken.

Microsoft Dynamics 365 Business Central bevat:

  • Alles-in-één-bedrijfsbeheer oplossing
  • Evolutie van Dynamics NAV: volledig pakket in de cloud
  • Een applicatie en platform
  • Een intelligent en eengemaakt systeem
  • Onderdeel van de Dynamics 365 paraplu

Prijzen?

Drie prijsmodellen: Team Members, Essentials en Premium. Op een exacte prijs in euro is het voorlopig nog wachten.

Weg met NAV 2018 R2?

Met de komst van Business Central maakt Microsoft naar alle waarschijnlijkheid komaf met NAV versienummers. De cumulatieve updates blijven, maar verwacht wordt dat Microsoft in de herfst van dit jaar NAV 2018 gaat vervangen met een on-premise versie van Business Central.

NAV roadmap in dynamics 365

Verwachte release?

Business Central is in België beschikbaar vanaf 2 april.

Meer informatie over Business Central vindt u op de Microsoft website en kunt u lezen in onze volgende nieuwsbrief. Hou die dus zeker in de gaten!

De brug maken tussen uw financiën, verkoop, service en operaties? Onze experts bieden een luisterend oor en zorgen voor een vlekkeloze integratie.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!