Nieuwe handige updates in Outlook-app voor iOS en Android.

Algemeen
dinsdag, 8 januari, 2019
Outlook voor iOS en Android. Verbinden. Organiseren. Dingen gedaan krijgen.

Maak kennis met Outlook voor iOS en Android, de app waarmee miljoenen gebruikers toegang hebben tot al hun e-mailaccounts, agenda’s en bestanden op één handige plek. Met de opnieuw ontworpen app Outlook voor iOS en Android kunt u meer doen vanuit één krachtig Postvak IN.

ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - cloud partner


Bekijk in een oogopslag wat het belangrijkste is met Postvak IN met prioriteit, waarin de belangrijkste berichten bovenaan worden weergegeven. Schakel tussen uw e-mailberichten en agenda om met slechts een paar tikken uw volgende vergadering te plannen of uw beschikbaarheid te delen of neem een document uit uw lijst met Bestanden en voeg het naadloos bij een e-mailbericht. Nu alles wat u nodig hebt slechts een tik van u is verwijderd, wordt het beheren van uw drukke dagen nog makkelijker dan ooit.

ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - cloud partner

 

"De Outlook-app voor iOS en Android is de beste mobiele e-mailapp, ongeacht welke telefoon u gebruikt. Het is beter dan Mail en beter dan Gmail." Quote: Wired magazine / blog.


ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - cloud partner


Everything you need in one place

Outlook Mobile biedt een inteligente geconnecteerde ervaring voor e-mail, zoeken, agenda en diepe integratie met Office-apps, -bestanden en -teams om uw productiviteit en samenwerking te bevorderen.
 

Protect and manage with ease

Bescherm uw gegevens zonder de productiviteit in gevaar te brengen, met veiligheid die u kunt vertrouwen. Outlook Mobile heeft ingebouwde app- en apparaatbeheermogelijkheden ingebouwd om uw gegevens te beschermen.
 
 

People and connections

Houd mensen die er toe doen voorop en centraal. Bekijk organisatorische informatie en met wie contactpersonen werken om zaken voor elkaar te krijgen. @mention mensen in uw bedrijf voor snellere e-mail samenwerking.
 
 

A smarter way to work

Outlook gebruikt AI (artificiële intelligentie) om op uw behoeften te anticiperen, u te helpen georganiseerd te blijven en vooruit te plannen. Zoek en vind eenvoudig bestanden, contacten en e-mails. Intelligente kalender herinnert u eraan wanneer u naar vergaderingen moet gaan.


ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - cloud partner2019 - Microsoft Outlook App beschikbaar op:

ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - cloud partnerESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - cloud partner

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!