Microsoft Teams, de chat-gebaseerde werkplek in Office 365.

Algemeen
maandag, 7 november, 2016
ESC - Microsoft Teams Office 365 partner


Vorige week werd de preview van Microsoft Teams aan de wereld voorgesteld: een chat-based werkplek in Office 365.

'Slack in the workspace' ... zoals sommigen het noemen.

Microsoft Teams is een geheel nieuwe ervaring die mensen, gesprekken, data/objecten, en alle tools die teams nodig hebben om beter samen te werken - bij elkaar brengt.


ESC - Microsoft Teams Office 365 partnerMicrosoft Teams is de digitale vertaling van een open kantoorruimte. Een plek die connecties en conversaties stimuleert - om zo collega's te helpen om vlot samen te werken.
 

De manier waarop mensen samenwerken evolueert! Speciale projecten, werkmethodiek en een steeds gevarieerder personeelsbestand vraagt om een compleet nieuwe set van samenwerkings-tools. Office 365 biedt u een volledige reeks van oplossingen; waaronder Office 365 ProPlus, Outlook, Yammer, SharePoint, Skype en nu ook Microsoft Teams.ESC - Microsoft Teams Office 365 partnerMicrosoft Teams biedt hiermee een antwoord op de aanhoudende noodzaak tot professioneel chat platform binnenin de beveiligde Office 365 infrastructuur. De vertrouwde Office apps zijn allemaal geïntegreerd en beschikbaar vanuit uw Microsoft Teams werkruimte. Aanpassen personaliseren lukt met koele emojis, GIF en stickers ;-).

A hub for teamwork.


Nieuwsgierig? Lees hier meer op de (Engelstalige) Microsoft Office Blog.


Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!