nieuw > ESC vestiging in provincie Limburg op de C-mine Genk site

Algemeen
vrijdag, 21 juli, 2017
ESC - IT empowering business - C-Mine Genk Limburg kantoor


Februari 2017 verhuisden we naar ons nieuw hoofdkantoor te Gent. De ideale plek voor ons team van meer dan 70 enthousiaste vaste medewerkers.

oja we zoeken nog extra medewerkers - klik hier.
 

Op 1 augsutus 2017 openen we (eindelijk) ook een kantoor in de provincie Limburg. Een inspirerende plek op de vroegere mijnterreinen te Genk. C-mine Genk here we come!

Met hoofdkantoor te Gent en de vier regionale vestigingen (Antwerpen, Brussel, Kortrijk en nu ook Genk) ... zijn we 'overal' in Vlaanderen - strategisch dicht bij onze klanten en partners aanwezig.


ESC - IT empowering business - kantoor C-mine Genk - provincie Limburg


C-mine crib = hub voor creatieve & innovatieve business. Een straffe incubator / community van createch start- en groeibedrijven samen onder één dak.


Het adres van onze vestiging in Limburg is:
ESC bvba
C-mine 12
3600 Genk
T +32 (0)89 82 00 58
Evence Coppeelaan 91 (GPS)


#spannend
#groeien
#opportuniteiten
#aworkinprogress
#welkom

#proudthebepartofthecminecribOPGELET ! op vrijdag 17/11/2017 organiseren we een allereerste (gratis) ontbijtsessie Microsoft Dynamics365 in C-Mine GENK. Klik hier voor meer! WELKOM. Tot dan!ESC - IT empowering business - kantoor C-mine Genk - provincie Limburg

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!