nieuwe digitale receptie actief op CommunicatieCampus Gent

Algemeen
donderdag, 9 juni, 2016
ESC - onbemande digitale receptie - partner Benelux


De CommunicatieCampus brengt ondernemingen en marketeers samen op één bruisende site. Start-ups en incubators naast gevestigde waarden. Enkele bewoners zijn oa: de legendarische fotostudio Claerhout, maar ook Lumac Signs, Lightspeed POS Belgium, DM Institute, ...

ESC - onbemande digitale receptie - partner Benelux

BACK IN TIME : 2010 a 2011
Claerhout Communicatiehuis is vastberaden om de ontvangst van zijn bezoekers te optimaliseren. Het beheer van 'de poule van 3 halftijdse receptionisten' die op dat moment de dienst doet - is te tijdsrovend voor planning en HR-afdeling.

Samen maken we een analyse van de situatie en werken we een nieuwe oplossing uit: een premium groot formaat touchscreen als onbemande receptie. Nu, 5 jaar later, werkt diezelfde digitale receptie nog steeds 'als nieuw'. Stijlvol, efficiënt én duurzaam dus.


ESC - onbemande digitale receptie - partner BeneluxTHE NEXT STEP : 2015 a 2016

Het imposante nieuwe hoofdkantoor van het Communicatiehuis en de O2 Agency is zo goed als helemaal afgewerkt. En ook hier zal een digitale receptie alle bezoekers efficiënt verwelkomen.


Wij zijn trots op alweer een mooie samenwerking. Het resultaat van een hele reeks verschillende disciplines die elkaar versterken:

Nieuwsbrief

Ons team van +80 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!