Je beschikt als organisatie over zeer veel waardevolle data. Maar is je werkplek ook een veilige werkplek?

Algemeen
vrijdag, 12 juli, 2019
ESC - IT empowering business - Microsoft Azure cloud - gold partner

Verminder de kosten en vereenvoudig de complexiteit met een zeer veilige basis in de cloud die wordt beheerd door Microsoft. Gebruik ingebouwde beveiligingsmaatregelen met meerdere lagen en unieke bedreigingsinformatie van Azure om snel groeiende bedreigingen op te sporen en u daartegen te beveiligen.ESC - IT empowering business - Microsoft Azure cloud - gold partner

 

Tussen de toonaangevende nalevings- en privacycertificaten en ingebouwde beveiligingscontroles en unieke bedreigingsinformatie, heeft Azure alles wat u nodig hebt om u te identificeren en te beschermen tegen snel evoluerende bedreigingen.


1/ Met een veilige basis starten.
Maak gebruik van de beveiliging met meerdere lagen geleverd door Microsoft in fysieke datacenters, infrastructuur en bewerkingen in Azure. Profiteer van uitstekende beveiliging geleverd in Azure datacentrums wereldwijd. Vertrouw op een cloud die is gebouwd met aangepaste hardware, beschikt over beveiligingsmaatregelen die zijn geïntegreerd in alle hardware- en firmwareonderdelen en die extra beveiliging biedt tegen bedreigingen als DDoS. Profiteer van een team met meer dan 3.500 wereldwijde cyberbeveiligingsexperts die samenwerken om uw bedrijfsassets en gegevens in Azure te beschermen.ESC - IT empowering business - Microsoft Azure cloud - gold partner2/ Vereenvoudig beveiliging met ingebouwde besturingselementen.
Bescherm uw data met ingebouwde bedieningselementen en services in Azure in identiteiten, gegevens, netwerken en apps. Profiteer van continue bescherming me uitgebreidere inzichten van Azure Security Center. Breid de beveiliging uit naar hybride omgevingen en integreerd oplossingen. Ontdek:

  • Identiteit beheren en toegang regelen
  • Uw netwerk beveiligen
  • Gegevens beveiligen
  • Sleutel-, geheimen- en certificaatbeheer
  • De beveiligingsstatus van uw organisatie in één weergave bekijken en aanvallen voorkomen3/ Bedreigingen in een vroeg stadium opsporen met behulp van unieke informatie.
Spoor nieuwe bedreigingen op en reageer snel met services die worden voorzien van realtime informatie over cyberbeveiliging van over de hele wereld en die via de cloud wordt geleverd. Deze inzichten waarop actie kan worden ondernomen worden ontwikkeld door de analyse van enorme bronnen waaronder 18 miljard Bing-webpagina’s, 400 miljard e-mails, 1 miljard Windows-apparaatupdates en 450 miljard maandelijkse verificaties. Microsoft-datawetenschappers analyseren de stroom aan gegevens in de Microsoft Intelligent Security Graph met machine learning, gedragsanalyse en toepassingsgebaseerde intelligentie. De verkregen inzichten informeren services in Azure en helpen u bedreigingen sneller detecteren.
ESC - IT empowering business - Microsoft Azure cloud - gold partnerOok uw organisatie optimaliseren? Onze +90 experts helpen u graag bij de transitie naar een 'moderne en veilige werkplek'. Bel: 09 329 93 06ESC - IT empowering business - Microsoft Azure cloud - gold partner
SOURCE: Microsoft Azure blog

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!