Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat. Office 365 staat altijd voor u klaar.

Algemeen
maandag, 5 december, 2016
ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 partner


Office 365

Vergroot de slagkracht en het bereik van uw bedrijf met Office in de cloud. Overal en altijd toegang tot onmisbare apps. Ontdek alle nieuwigheden en extra features binnen de bestaande 365 omgeving, Groups, Planner, Teams, ...

 

Wat?

'Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop PC, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De applicaties op desktop / PC is vergelijkbaar met het kantoorpakket Microsoft Office met het verschil dat men via Office 365 altijd de beschikking heeft over de meest recente versie.' SOURCE: WikipediaESC - Microsoft Office 365 partnerUw Office overal bij de hand

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma's. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™ of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen.

Hulpmiddelen voor de professional
Neem de naam van je bedrijf op in je zakelijke e-mailadres en vergroot zo je naamsbekendheid. Promoot je bedrijf met toegesneden marketingmaterialen die gemakkelijk zijn te maken. Communiceer beter met klanten en collega's met een reeks communicatieprogramma's, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Hulpmiddelen voor teamwork
Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen. Met HD-video voor meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda's en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team.

Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer
Met stapsgewijze begeleiding kun je eenvoudig gebruikers instellen en snel services gebruiken. Je hebt vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum, om daar services te beheren. Daarnaast hoef je je in Office 365 geen zorgen te maken over IT: je services zijn altijd beschikbaar en up-to-date.


ESC - Microsoft Office 365 partner1/ Waar voor je geld
U hoeft vooraf geen hoge kosten voor software te betalen en de software is altijd up-to-date.

2/ Ingebouwde beveiliging
Uw gegevens zijn veilig dankzij ingebouwde beveiliging plus functies voor compliance en privacy.

3/ Altijd bij de hand
U krijgt een financiële garantie van 99,9% beschikbaarheid.ESC - Microsoft Office 365 partnerOffice 365 functies variëren sterk, afhankelijk van het abonnement. Microsoft ontworpen abonnementen voor thuisgebruikers, IT en alles daar tussenin. Hier zijn enkele van de meest voorkomende Office 365 features:

 • Office Suite (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Skype for Business, Access)
 • Exchange Online (email, calendar, tasks)
 • SharePoint Online (web portal for collaboration)
 • Yammer (enterprise social networking)
 • OneDrive for Business (cloud file storage)
 • Planner (project management)
 • Power BI (business intelligence)
 • Delve (social document discovery)
 • Video (a private video library)
 • Sway (a tool for creating reports, presentations and newsletters)
 • Groups (a shared workspace for email, conversations, files, and events)
 • Teams (the chat-centered workspace)
 • Bookings (simplify the process of making appointments)
 • ...
We geven u graag een live demo - en lopen samen doorheen alle nieuwe mogelijkheden ... zodat u de juiste keuze kan maken - welke Office 365 combinatie het beste past bij uw organisatie.

 

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!