Rolmodellen - onze dames - in de schijnwerpers gezet ...

Algemeen
dinsdag, 29 januari, 2019
ESC - IT empowering business

Ook in 2019 blijven we inzetten op het verder uitbouwen van onze verschillende teams. 6 nieuwe collega's starten tijdens de allereerste maand van het jaar. Goed nieuws.

MAAR omdat de ICT-sector nog onvoldoende de weg heeft gevonden naar vrouwen ... én omgekeerd. Zetten we graag onze dames eens in de schijnwerpers via deze blogpost - want deze 5 toppers kunnen hopelijk een rolmodel zijn voor alle vrouwen die nu nog twijfelen aan een job in de ICT. Gewoon doen! Bij ESC zijn we op zoek naar talent. Welkom. Go girls!

ESC - IT empowering business


#blijvengroeien
#sterkeschouders
#trendsgazellen #TRGA19


In 2016, 2017, 2018 en 2019 genomineerd als één van de 50 Trends Gazellen! Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven - die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn. (Source: Trends) MAAR dit bereiken we natuurlijk alleen maar via een team van straffe medewerkers.


KLIK HIER en ontdek de openstaande vacatures.
WELKOM

Nieuwsbrief

Ons team van +80 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!