Nieuwe print- en scanoplossingen beschikbaar voor een 'less paper office'. Ga met de juiste technologie - maximaal van papier naar digitaal.

Algemeen
donderdag, 18 oktober, 2018
ESC - IT empowering business - printer-scan-multifunctional - partner

Al deze nieuwe 'print'-oplossingen worden speciaal ontworpen om:

  • intelligenter af te drukken
  • uw workflow te optimaliseren
  • en uw afdrukkosten naar omlaag te halen.ESC - IT empowering business - printer-scan-multifunctional - partnerEn afhankelijk van uw specifieke noden
werken we samen een oplossing uit met een speciale focus op topics als:


• Afdrukbeheer
Reorganiseer uw printerpark en verlaag uw afdrukkosten met gericht afdrukbeheer. Managed Print Services. Ongeacht de omvang van uw afdrukbehoeften, er is steeds een geschikte oplossingen voor uw onderneming.


• Beveiliging
Hou een oogje in het zeil voor elke afgedrukte pagina. Er zijn slimme oplossingen voor beveiligd afdrukken en scannen - die ervoor zorgen dat de uw data, systeem en netwerk beschermd worden. Voorkom gegevensdiefstal (handig in tijden van GDPR) en beperk de toegang tot bepaalde toestellen via gepresonaliseerde key-cards. Ideaal voor al uw vertrouwelijke documenten.


ESC - IT empowering business - printer-scan-multifunctional - partner


• Documentbeheer
Optimaliseer uw workflow door uw documenten te scannen en ze eenvoudig te delen en archiveren. ESC biedt een uitgebreid gamma aan van professionele scanners die uw statische documenten tot leven brengen. Deze scanners integreren bovendien naadloos met alle gekende zakelijke softwarepakketten - zodat deze scans (JPG, PDF, OCR, ...) bruikbaar worden in uw backoffice.Uw totale documentoutputproces als een service.
Met Managed Document Services (MDS) wordt alles voor u geregeld: van levering en installatie van de hardware tot het beheer en leveren van verbruiksartikelen en onderhoud. Dankzij ons veelomvattende pakket aan diensten om uw outputbeheer te stroomlijnen, kunnen wij het takenpakket van uw IT-afdeling terugdringen en uw ecologische voetafdruk verminderen. MDS staat voor Managed Document Services. In vergelijking met MPS (Managed Print Services), optimaliseert MDS uw totale documentoutputproces als een service.ESC - IT empowering business - printer-scan-multifunctional - partner

 


Oja  - en hoe zit het nu eigenlijk met dat papierloos (the paperless office) werken?

Het papierarme kantoor is al een grote stap vooruit. Papierloos werken hoeft geen kwestie van zwart of wit te zijn. Hoewel er heel wat voor het papierloze kantoor te zeggen valt – al was het maar de verminderde impact op het milieu – geldt dat voor het printen van documenten net zo goed. ESC is daarom voorstander van een genuanceerde strategie als het op papierloos werken aankomt. Overstappen op een DMS (documentmanagementsysteem) en/of facturen alleen nog maar digitaal versturen, is voor elk bedrijf ongeacht het aantal medewerkers alvast een grote stap vooruit.


ESC - IT empowering business - printer-scan-multifunctional - partner 


EN NU PRAKTISCH

We doen een nauwkeurige analyse van de structuur en de behoeften van uw bedrijf. Daarna stellen we een gedetailleerd actieplan samen om uw specifieke scan/print/documentworkflow knelpunten aan te pakken. De resultaten hiervan zijn in 99% van de gevallen opmerkelijk: een forse reductie in uw kosten naast waardevolle administratieve voordelen.

Neem contact op met onze experts 09 329 93 06ESC - IT empowering business - printer-scan-multifunctional - partner
SOURCE 1 : Kyocera
SOURCE 2 : Brother

Nieuwsbrief

Ons team van +80 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!