Eenvoudig en veilig toegang verkrijgen tot uw account. Gebruik geen wachtwoord meer!

Algemeen
maandag, 8 oktober, 2018
ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - cloud partner

De Microsoft Authenticator-app (download gratis de app voor uw telefoon via Apple App store of Google Play) helpt u uw identiteit te bewijzen zonder dat u een wachtwoord hoeft te onthouden. In plaats van met een wachtwoord, kunt u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en vervolgens uw mobiele apparaat gebruiken om met uw vingerafdruk, gezicht of pincode te bevestigen dat u werkelijk u bent. Deze tweeledige verificatiemethode wordt als veiliger beschouwd dan alleen een wachtwoord, met name bij het bekijken van gevoelige informatie.

Als u nog steeds uw wachtwoord wilt gebruiken, dat is dat ook goed. De Microsoft Authenticator-app kan ook fungeren als het tweede gedeelte van de tweeledige verificatiemethode door u alleen een bericht te sturen wanneer u extra bewijs van uw identiteit moet leveren of door automatisch iedere 30 seconden een nieuwe verificatiecode aan te maken, zodat u telkens wanneer u zich moet aanmelden over een code beschikt.

ESC - IT empowering business - Microsoft Authenticator app security partner Gebruik geen wachtwoord meer.

Voer uw gebruikersnaam in en bevestig de aanmelding met uw telefoon. Zo eenvoudig is het!

Een vrouw werkt thuis op haar desktop
Veiliger.

Wachtwoorden kunnen worden vergeten, gestolen of aangetast. Met Authenticator biedt uw telefoon een extra beveiligingslaag naast uw pincode of vingerafdruk.

Het Microsoft-aanmeldingsscherm is gekoppeld aan een telefoon, waarmee wordt aangegeven dat u zich kunt aanmelden met uw vingerafdruk
Sneller naar uw apps.

Gebruik Authenticator om u aan te melden bij Outlook, OneDrive, Office en meer.

Twee kinderen gebruiken samen een laptop
Meerdere accounts toevoegen.

Beveilig al uw accounts met verificatie in twee stappen.

De Authenticator-app met Outlook-, Contoso- en Facebook-accountsVoor meer informatie over de app, het aanmelden en extra praktische info over verificatie in twee (of meer) stappen - - - ga ten rade bij onze security experts op het nummer 09 329 93 06 en maak ook uw organisatie nog veiliger.


SOURCE
: Windows blog

Nieuwsbrief

Ons team van +80 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!