Verminder je printkosten met de helft - via de unieke driekleurenteller. Betaal alleen voor wat je echt verbruikt.

Algemeen
dinsdag, 6 augustus, 2019
ESC - IT empowering business - printer-scan-multifunctional - partner
Voor een pagina waarop enkel een klein logo in kleur staat, betaal je dus níét langer de prijs van een full-colour pagina.

Enkele uitzonderingen terzijde is papierloos werken bij de meeste bedrijven nog lang geen feit. Je printkosten regelmatig onder de loep nemen en drukken waar mogelijk, is vandaag dan ook geen overbodige luxe. De kans bestaat zelfs dat je je printkosten met de helft – je leest het goed – kunt verminderen dankzij de driekleurenteller van KYOCERA, die je naadloos kunt koppelen aan een unieke print policy voor elke individuele gebruiker, elke applicatie en elk type document.


Het begint bij de prijs per print.
Hoe kostenbewust drukken je medewerkers documenten af? Als je nog geen printaudit hebt laten uitvoeren, geeft een beperkte rondvraag je alsnog een idee. Stel dat dubbelzijdig printen voor de meeste collega’s geen reflex is en documenten met een lage waarde en korte levensduur (bijvoorbeeld e-mails) regelmatig in kleur worden afgedrukt, dan kan je printbeleid ongetwijfeld stukken efficiënter.


ESC - IT empowering business - Kyocera zuinige multifunctionals - 3 kleurenteller prijs - partnerVraag nu je printaudit aan.
Wil je graag exact weten hoe je bedrijf ervoor staat? Vraag dan gerust een vrijblijvende printaudit aan. KYOCERA brengt dan in kaart wat de printbehoeften van elke medewerker zijn en welke documenten zoal door je bedrijf stromen. Vervolgens bepalen we voor elk type document de levensduur en financiële waarde. Zo berekenen we de maximale kostprijs per print naargelang het document en de gebruiker, en passen we daar met behulp van KYOCERA NetManager automatisch de optimale afdrukinstellingen op toe. Mogelijke regels van zo’n print policy zijn:

•    Alleen facturen mogen in kleur worden afgedrukt
•    E-mails worden standaard in zwart-wit geprint
•    Enkel de graficus mag in kleur afdrukken
•    Alle documenten uit een bepaalde applicatie worden dubbelzijdig geprintZo werkt de driekleurenteller.
De waarde van elk document aan de gepaste afdrukinstellingen koppelen levert je al een flinke besparing op, maar de unieke driekleurenteller van KYOCERA gaat zelfs nog een stapje verder. Voor de meeste printers betaal je namelijk een prijs die gebaseerd is op de gemiddelde dekkingsgraad (doorgaans 5 à 7 procent) van de toner op de pagina. Er wordt dan helemaal geen rekening gehouden met de reële tonerdekking. De driekleurenteller hanteert daarentegen drie niveaus van dekking: laag, normaal en hoog en herkent zelf welke dekkingsgraad van toepassing is. Je betaalt met andere woorden alleen voor de toner die je werkelijk verbruikt.

-/-

Voor een pagina waarop enkel een klein logo in kleur staat, betaal je dus níét langer de prijs van een full-colour pagina.ESC - IT empowering business - gogogo

Ook uw organisatie optimaliseren? Onze +90 experts helpen u graag bij de transitie naar een 'moderne en mobiele werkplek'.
Bel: 09 329 93 06

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!