Waarom een moderne desktop belangrijk is voor je organisatie?

Algemeen
dinsdag, 12 maart, 2019
ESC - IT empowering business - modern workplace - desktop-laptop-tablet-phone - 1

Naar aanleiding van onze geplande gratis ontbijtsesie over Microsoft 365 op vrijdag 10 mei 2019 ... zetten we samen met de Microsoft Pulse blog de zoektocht naar het ideale zakelijke toestel voor de moderne werkplek extra in de kijker.

KLIK HIER direct door naar de inschrijvingspagina van de ontbijtsessie. Welkom.Succes heeft alles te maken met mensen. Managers beseffen maar al te goed dat mensen centraal staan bij het reilen en zeilen van hun bedrijf en dat die mensen de juiste tools moeten hebben om te kunnen innoveren en groeien. De implementatie van een moderne werkplek moet daarom niet als leuke optie worden gezien, maar de hoogste prioriteit krijgen.

En mensen zijn dol op hun computers! Mobiele telefoons zijn ideaal om te communiceren en voor een lichte productiviteit onderweg. Tablets zijn fantastisch om op inhoud te reageren. Maar wanneer gebruikers echt een taak moeten voltooien, dan kiezen ze een computer.

Kan je organisatie misschien succesvoller worden met echte pc’s? Als je bedrijf nog steeds Windows 7 & Office 2010 gebruikt, bedenk dan dat de wereld inmiddels is veranderd.

  • Er vindt een verschuiving plaats van traditionele kantoren naar open fysieke omgevingen en op samenwerking gerichte werkomgevingen.
  • Teamwork is cruciaal geworden voor de manier waarop het werk wordt gedaan en ook organisaties opereren in netwerken.
  • Het personeel en het bedrijfsklimaat veranderen, evenals de verwachtingen van werknemers en klanten.
  • Tegelijkertijd staan bedrijven voor de uitdaging om hun mensen en netwerken te beschermen in een complexer bedreigingslandschap

Implementatie van de juiste technologie en de juiste tools voor werknemers om hun beste werk te leveren, waar dan ook, is een belangrijk onderdeel van de digitale transformatie.

Dat is precies wat de moderne desktop biedt.

ESC - IT empowering business - modern workplace - desktop-laptop-tablet-phone - 1Wat is een moderne desktopomgeving?

Een moderne desktopomgeving is een desktop op basis van Microsoft 365, waarbij Windows 10 en Office 365 ProPlus up-to-date worden gehouden op een modern toestel.

Moderne toestellen ondersteunen aanraking, pen, spraak, gebaren en Windows Hello en profiteren zo van de vele productiviteit- en beveiligingsfuncties in Windows 10. Ze starten sneller op, zijn veiliger, presteren beter, hebben een langere batterijduur en besparen je geld doordat ze goedkoper in onderhoud zijn.

Met de moderne desktop kunnen gebruikers op hun manier werken, eenvoudig, flexibel en mobiel. IT-professionals kunnen beveiliging en naleving van wet- en regelgeving instellen voor optimale productiviteit zonder compromissen.


ESC - IT empowering business - modern workplace - desktop-laptop-tablet-phone - 1

Overschakelen op een moderne desktop betekent drie dingen:

  1. Upgraden van een oudere Windows-versie zoals Windows 7 naar Windows 10, of beginnen met nieuwe Windows 10-apparaten.
  2. Een eeuwigdurende Office-versie inruilen voor de rijke clientapplicaties van Office 365 ProPlus.
  3. IT-teams die Windows en Office onderhouden met regelmatige beveiliging- en functie-updates om up-to-date te blijven.

Deze combinatie biedt gebruikers de productiefste en veiligste computerervaring, terwijl de complexiteit voor IT-teams en de totale eigendomskosten voor de organisatie afnemen.


Binnen een jaar worden de ondersteuning en het onderhoud van Windows 7 beëindigd: Windows 7 is nu bijna 10 jaar oud. Einde van de ondersteuning op 14 januari 2020 betekent dat Microsoft na die datum geen patches, beveiligingsupdates en technische ondersteuning meer levert voor Windows 7.

Gebruikers kunnen Windows 7 dan nog steeds starten en gebruiken, maar het gebruik van een niet-ondersteund product, met name een besturingssysteem, brengt veiligheidsrisico’s met zich mee.
Wat kun je nu doen?

Onze +80 experts helpen u graag bij de transitie naar een 'moderne werkplek'. Bel: 09 329 93 06

 


ESC - IT empowering business - modern workplace - desktop-laptop-tablet-phone - 1
SOURCE: Microsoft blog post.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!