'Waarom gebeurde dit?' Zet uw data om in rijke analyses en verhelderende visuele rapportages. Ontdek business intelligence zoals u nog nooit hebt ervaren.

Algemeen
woensdag, 21 november, 2018
ESC - IT empowering business - microsoft Power BI partner

Uw organisatie genereert elke dag een enorme hoeveelheid aan informatie. MAAR haalt u echter voldoende profijt uit al die waardevolle gegevens? Via Microsoft Power BI zet uuw data om in rijke analyses en verhelderende visuele rapportages. En dat allemaal in één overzicht.

Geef zo de beslissers op elk niveau inzicht in de voor hen relevante informatie. Empowering your business. De echte kracht van gegevensvisualisatie ligt in het combineren van meerdere bronnen waarmee decision makers één rapport kunnen bekijken via verschillende lenzen, met pertinente vragen als:

"Waarom gebeurde dit?"
en vooral: "Kan er iets worden gedaan om de situatie te verbeteren?"ESC - IT empowering business - microsoft Power BI partner


Ga in enkele minuten van gegevens naar inzichten. Ongeacht welke gegevens, op ongeacht welke wijze, waar dan ook. En dat allemaal in één overzicht.


Wat is Power BI?
Power BI is een hulpmiddelenpakket voor zakelijke analyses, dat inzichten biedt in uw gehele organisatie. Maak verbinding met honderden gegevensbronnen, vereenvoudig de voorbereiding van gegevens en bied stimulansen tot analyses on-the-spot. Stel geweldige rapporten op en publiceer deze vervolgens, waarna uw organisatie deze rapporten via internet en op allerlei mobiele apparatuur binnenkrijgt. Na een korte opleiding kan iedereen persoonlijke dashboards maken met een unieke 360-gradenweergave.


ESC - IT empowering business - microsoft Power BI partner

 

Wil u ook de vele beschikbare data uit uw organisatie boven water halen? En instant inzetten als driver van uw groei-ambities? Binnen enkele minuten dashboards en visualisaties maken! Minder dan vijf minuten. Dat is alles wat u nodig hebt om uw gegevens uit bv:

  • Microsoft Dynamics NAV
  • Microsoft Dynamics CRM
  • Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • maar ook Exact Globe
  • en zelfs de vertrouwde klassiekers als Microsoft Excel en Microsoft Access

te gaan omzetten in live dashboards en rapporten - die u helpen om de antwoorden te vinden voor de belangrijkste vragen van uw bedrijf. Bekijk dashboards op internet of op uw telefoon, krijg meldingen wanneer wijzigingen in gegevens optreden en ga dieper in op details. Uw gegevens liggen binnen handbereik.


NIEUWSGIERIG naar de vele opportuniteiten die nu nog verstopt zitten in uw data? Stel uw vragen aan ons Business intelligence team. 09 329 93 06


ESC - IT empowering business - microsoft Power BI partner
 

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!