Microsoft introduceert nieuwe Surface line-up

dinsdag, 12 mei, 2020

De manier waarop we werken, verbinden en leren blijft veranderen. 
Onze apparaten zijn ons venster op de wereld geworden – ons kantoor, onze school en onze sociale ruimte. Om te helpen navigeren in de huidige omgeving kiezen meer en meer mensen meer dan ooit voor een Windows pc’s. Het is niet alleen de aantrekkingskracht van het grotere scherm en het betere toetsenbord, maar ook de veelzijdigheid van een apparaat dat de software draait die we nodig hebben en de games en het entertainment waar we van houden, met camera’s en microfoons die zijn ingebouwd om ons te verbinden met de mensen, die er het meest toe doen. Dit is waar Windows PC’s voor gebouwd zijn. Dit is waar Microsoft Surface voor ontworpen heeft.

De nieuwe Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2, Surface Earbuds en accessoires zijn ontworpen om u te helpen doen wat u nodig hebt, vanaf elke plek . In plaats van vliegtuigen, coffeeshops en kantoren, verhuizen we van het kantoor aan huis naar de keukentafel en de bank, maar onze behoefte aan apparaten die ons productief en verbonden houden is nog nooit zo groot geweest.

Terwijl de Surface-familie van apparaten blijft uitbreiden, is het Microsoft’s doel om een Surface te ontwerpen voor elke persoon, elke werkstijl en elke locatie, van de meest draagbare tot de meest performante. Om u apparaten te geven die net zo snel van context kunnen veranderen als u dat doet, zodat u van uw werk naar alles daartussenin kunt gaan. Met dat in het achterhoofd kondigt Microsoft vandaag vier nieuwe producten en nieuwe accessoires aan:

  • Surface Go 2 levert een ongelooflijke waarde in een licht, draagbaar ontwerp en biedt een geweldig apparaat voor iedereen in uw bedrijf of familie.
  • Surface Book 3 is Microsoft’s krachtigste laptop ooit. Ontworpen voor professionals die overal behoefte hebben aan prestaties op desktopniveau, is dit het krachtige werkstation.
  • De Surface Headphones 2 en Surface Earbuds maken de Surface-ervaring compleet en helpen u de focus te vinden waar u ook bent en verbonden te blijven met de mensen en de inhoud die er toe doen.
  • De Surface Dock 2 en de multipoort Microsoft USB-C Travel Hub helpen u de ultieme werkruimte in te richten, waar die zich ook bevindt.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!