End-of-life. Wat nu? Dit is het moment om over te stappen: want binnen 6 maanden worden beveiligingsupdates en ondersteuning voor PC's met Windows 7 niet langer geboden door Microsoft.

vrijdag, 7 juni, 2019
ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - Windows 10 partner

De ondersteuning voor Windows 7 wordt binnen een half jaar stopgezet - 14 januari 2020.

Dergelijke veranderingen en upgrades van technologie zijn onvermijdelijk. An-sich ook niet zo'n grote verrassing. Want reeds in 2009, beloofde Microsoft ongeveer tien jaar support te leveren op Windows 7. Vandaag zijn we mid 2019. Tien jaar later.


ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Skype for Business partner


Maak de IT-omgeving van uw organisatie niet alleen productiever en veiliger, maar verlaag ook de kosten dankzij eenvoudiger beheer. Krijg een uptodate moderne ervaring, met de:

  • beste veiligheid
  • beste productiviteit
  • laagste TCO


De ideale opportuniteit om uw organisatie te versterken in deze cloud-geconnecteerde wereld.


ESC - IT empowering business - Microsoft 365 partnerIs er binnen uw organisatie nood aan vlotte productiviteit, security en beheer in één complete cloudoplossing? Dan is Microsoft 365 Business een zeer slimme keuze. Er is eigenlijk nooit een beter moment dan nu geweest - om uw organisatie proactief klaar te stomen voor de toekomst.

Microsoft 365 Business is een geïntegreerde, cloudgebaseerde oplossing die IT vereenvoudigt, gegevensbeveiliging verbetert en de apparaten van werknemers, up-to-date houdt met de nieuwste functies van Windows 10, Office 365 en de Enterprise Mobility + Security suite. Geef werknemers de professionele tools die ze nodig hebben.


ESC - IT empowering business - Microsoft Teams - Skype for Business partner


End-of-life. Wat nu?  Start nu de transformatie naar een moderne werkplek. Maar hoe doe je dat nu precies? Elk bedrijf is anders. No stress. Onze +90 experts helpen u graag bij deze essentiële transitie. Bel: 09 329 93 06


ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - Windows 10 partner

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!